Как стилно да обзаведем коридора с помощта на портмантото

Когато се замислим за обзавеждането в коридора, обикновено се сещаме за това, че всичко трябва да бъде подредено в някакви мебели. Но за да стане мястото наистина практично и стилно е необходимо да положим повече усилия. На пазара откриваме разнообразие от красиви артикули като портманто https://www.venus.bg/коридор/модерни-портманта. С помощта на този важен елемент може да започне нашето приключение по аранжирането на входното пространство. Благодарение на магазин venus внасяме в дома си много елегантност e класа.

С какво портмантото venus превъзхожда всичко останало

Предлаганите днес модели портманта, са създадени с доза иновация и модерен дух. Съчетали са в себе си всичко необходимо за организирането на малкото пространство. Все пак, на никой няма да му е приятно връхните му дрехи и обувки да стоят на показ в коридора. Ето защо функционалното портманто venus е това което ви трябва наистина, а то включва в себе си – гардероб, шкаф за обувки, рафтове, закачалки и евентуално симпатични ниши. Поставяйки тази мебел, вие сте сигурни, че всяка една вещ се намира на правилното място. Така няма да се лутате, чудейки се къде са ви ключовете, ръкавиците или чадърът. Добре е обаче, да помислите и за място на което да седнете – дали ще е малък фотьойл или табуретка-ракла, зависи от вашия вкус и наличното пространство.

Портманто

Портманто Сити 4037 от venus внася нужния комфорт, удобство и стил в помещението наречено антре:

  • Качествена мебел на достъпна цена от 243 лв;
  • Три закачалки – удобни за поставяне на ежедневните връхни дрехи;
  • Гардероб с огледална врата;
  • Шкафове за обувки и рафтове;
  • Всички врати са с плавно затваряне.

Естествено трябва да съобразите избора на портмантото с наличното пространство във вашия дом. То не бива да заема цялото място, защото ще създаде атмосфера на претрупаност. За всичко останало ще се погрижи venus с качествените модели, които ще откриете в каталога им.