Колко стола желаете да има комплекта за трапезария

Възможните варианти, които се предлагат от мебелните търговци за осигуряване на красив и функционален трапезен кът са за маси с различен брой столове. Всъщност, когато става въпрос за домашен интериор едни от най-предпочитаните комбинации са трапезни маса и 4 стола както и вариант за 6 стола. Реално самото пространство не позволява да се позиционират повече столове, тъй като вече става въпрос за друг тип мебелиране, което граничи като габарити и пропорции с ресторантското.

С 4 или 6 стола да бъде трапезния ви кът

Определянето на бройката столове зависи главно от това какъв е потенциала на помещението, в което ще оформите своя трапезен кът. Независимо, че семейството се състои от четирима души в случай, че разполагате с просторна трапезария то можете да си изберете комплект, който да бъде с 6 стола, като така ще имате винаги две допълнителни места за гости.

Луксозен трапезен комплект

Но поради липса на достатъчно пространство имате на разположение и варианта за маса с 4 стола, които да оформят едно доста функционално и практично местенце, с което ще можете да се насладите на приятни мигове прекарани с любимите си хора.

Приемлива се оказва бройката от 4 стола, с която можете наистина да организирате своята трапезна зона много по-ефективно. Обикновено традиционната българска маса се комбинира с токова столчета колкото са членовете на домакинството, но определено два – три повече не са излишни в случай, че обичате да каните гости у дома си. точно поради тази причина можем да потвърдим, че идеята за 4 основни и няколко допълнителни, обикновено сгъваеми са добре дошли при обзавеждане на домашния трапезен кът. Добри и качествени са моделите от Венус, които ще откриете в онлайн магазина, а освен това разполагате с възможността да:

  • Поръчате онлайн;
  • Да изберете толкова стола, колкото желаете;
  • Да платите цената, която допада на финансовите ви възможности;
  • Винаги можете да допълните със столове от същата колекция при нужда.