Само по цената ли се познава качествения, натурален мед

Почитателите на най-добрата супер храна и естествен имуностимулатор – меда установяват една нереална закономерност при цените на продукта. В масовите търговски обекти, предлагащи хранителни стоки се забелязва спад на цените на бурканче мед от около 700 гр. Ако преди се е търгувал за десетина лева то сега можете да си го набавите само за 5 лева. Това означава ли, ме пчеларите са намалили грижите за пчелните семейства и на какво се дължи това? Друг фактор, който виждаме е, че стойността на меда, който се предлага от производители не пада под 10 лева, което на практика е реалната за качествен мед цена, добит директно от кошера. Как тогава магазините продават по-евтино?

Комерсиална стратегия – в ущърб на клиента

Досещате се, че в големите търговски обекти става въпрос за чиста стакмистика и комерсиализация, при която за да се предложи толкова ниска цена натуралния пчелен мед бива значително „подобряван“. Сигурно не знаете, но за да стане количеството по-голямо и търговците да спечелят към висококачествения мед се добавят различни евтини подобрители, които на практика развалят неговия вкус и значително намаляват благоприятните му свойства.

Не се чудете защо меда в магазините е толкова течен. Ами просто в него има добавена вода, гликоза, захар и какво ли още не, което няма нищо общо с натуралния състав на сладката лепкава течност. И да, това което ще забележите при натурален чист био мед е, че той бързо кристализира т.е. захаросва се, докато при „купешкия“ този естествен процес е пълен мираж.

Има защо да бъдат предпочитани директно производителите и все повече клиенти да избира техните фирмени сайтове, от които си купуват:

Билков мед буркан
  • Най-висококачествен билков мед;
  • Натурален продукт без консерванти и добавки;
  • Био пчелни продукти, които да осигурят здраве за цялото семейство.

Имайте предвид, че по-високата цена наистина си заслужава особено, ако сте сигурни в качеството и професионалното обслужване на производителя. Няма спор, че потребителите днес се научиха да се придържат към това да избират доста внимателно онези храни, които имат специална роля за укрепването на имунитета и здравето. А добрия мед не се познава само па високата цена, а по:

  • Вкуса;
  • Аромата;
  • Консистенцията;
  • Природния състав и липсата на всякакви добавки, които са неестествени и могат да влошат неговите свойства.

Затова от Златна Пчеличка – известен производител на мед и пчелни продукти отчитат много висок ръст на продажбите, въпреки, че цената на меда е по-висока в сравнение с тази в масовите магазини. За истинско качество и чисти продукти поръчайте от онлайн магазина на Златна Пчеличка.