Как да изберем гардероб според броя на крилата

По различни принципи клиентите избират едни от най-използваните домашни мебели, а именно гардеробите. Основен критерий, по който се ориентират  се оказва именно броя на крилата. В каталога с предложения mebeliarena Гардероби представя доста интересна концепция за оборудване с практични и удобни мебели, на които да се доверите за да организирате своите лични вещи по начин, който да задоволи усещането за уют, комфорт и подреденост. Затова днес ще ви разкажем как най-лесно да определите броя на крилата на новия си гардероб.

Обем за вещи за съхранение – ключа към определяне вида

Когато имате конкретно количество дрехи и аксесоари, на които търсите подходящото място за съхранение то очевидно гардероба, който бихте избрали ще бъде с вътрешно пространство и разпределение, които да отговорят на нуждите ви. Реално това е в основата на взетото решение относно броя на крилата, които бихте предпочели да притежава новата ви мебел.

Ако мебелировката ще съхранява вещите на един човек то модел с едно или две крила биха били удачни, но в случай, че с партньора си ще споделяте ползването на гардероба то е най-добре да се ориентирате към такъв, който е с повече крила. Явен ориентир е количеството облекла и домашен текстил, които ще подредите във вътрешността на мебелировката за да си осигурите:

  • Удобно пространство;
  • Практична мебел;
  • Обем, който може да въдвори ред сред ежедневно използвани дрехи, аксесоари и други вещи.

Налично пространство и местоположение

Гардероб с две плъзгащи врати

Ако имате специални изисквания към своя гардероб и държите той да бъде голям то е необходимо да се фокусирате върху неговите технически особености. Не винаги желанието за голям такъв е основателно предвид не толкова просторното помещение, в което ще го позиционирате.

Така, че за да сте сигурни в пропорциите и броя на крилата на мебелировката е редно да се съобразите с:

  • Място, на което ще бъде позициониран;
  • Площ на помещението;
  • Какво пространство ще отнеме;
  • Ще има ли достатъчно свободна площ за преминаване и т.нат.

Съобразно спецификацията и архитектурата на помещението могат да се изберат такива мебелни решения, които са с максимален брой крила и се интегрират в пространството по начин, който напълно създава хармония и уют.

Ако все пак искате да имате повече място за съхранение, но нямате физическа възможност за позициониране на максимално голям то можете да помислите за надстройка, която би била ефективна за оптимизиране на пространството до тавана. Така ще си осигурите площ за подредба на сезонни облекла, а тези, които използвате към момента ще са ви под ръка в основната мебел.