Как изглеждат модерните холни маси

Искате маса за хол, но да е модерна, да е функционална и да е по-различна от това, което до момента сте използвали в дома си. Напълно ви разбираме, защото съвременния дом не бива да бъде само красив, а да е в крак с тенденциите, които мебелния сектор диктува. А все по-интересни, иновативни и креативни варианти откриваме днес като пример за модерна холна маса ни дават от онлайн магазин Арена. Ще ви запознаем с някои от моделите, които си струва да разгледате преди да вземете окончателно решение коя би била най-добра за вашия дом.

Шик холни маси по ваш вкус

Модата днес е съпоставима с динамиката на живота ни. А това се отразява дори при холните маси, които далеч надхвърлиха очакванията ни за артистични, креативни и невероятно функционални модели. Изискванията на клиентите спрямо модата при масите за хол се свежда до:

Холна маса MERCAN
  • Адаптивност;
  • Синхрон с останалата част от интериора;
  • Функционалност;
  • Иновация.

И ако си мислите, че трудно ще намерите такива маси за вашия модерен хол то ето ви няколко примера, с които наистина имате шанса да успеете в своя замисъл за обзавеждане на свръх стилен кът:

  • Холна маса Бота

Това е мебел, която има доста роли. Можете да я използвате като холна маса, но пък тя е толкова функционална, че би могла да се използва и като мебел, на която да поставите телевизионните си устройства. Шикозна и очарователна тя бързо ще се впише в модерния ви дом;

  • Холна маса MERCAN

Модерна маса, изработена от метал, който е изключително подходящ за типичния популярен днес градски стил. Удобна холна и същевременно с това помощна масичка тази мебел ще се превърне в любим декор, без който хола ви няма да бъде същия.

Още стилни и модерни холни маси ще откриете в каталога на Мебели Арена за да бъде хола ви кът с индивидуален почерк и дизайн.