Знаем ли как да купуваме кола нов внос?

Всеки купувач на употребяван автомобил търси съвети от познати и близки на какво возило да заложи. Дали ще робувате на марка или пък ще изберете кола, която ви допада визуално е въпрос на лично предпочитание. Въпросът е в това дали знаем кой е правилния начин да открием доверена автокъща, предлагаща внос на автомобили. Огромно  е предлагането на коли втора ръка. Факт е и това, че у нас се карат изключително стари, замърсяващи въздуха превозни средства, които Европа с охота ни предлага на ниска цена. Напоследък обаче започна да се акцентира на това не да се търси максимално евтиното решение, а онова, което е отговарящо на нашите потребности.

Има редица въпроси, които също търсят отговор от кандидат-купувачите на автомобили нов внос. Първият е наистина ли имате нужда от друга кола, при условие, че старата все още се движи безпроблемно? Идеята на покупката може да е свързана дори с чисто психологическа нагласа да смените например марката, да търсите кола с повече екстри, по-икономичен разход на гориво, по-представителен външен вид или пък дори заради това, че цвета на тази, която карате вече ви е омръзнала. В автокъщите предложенията можем да кажем,че са стандартни. Има обаче е такива, които определено целят да задоволят изискванията на своите клиенти и наистина са склонни да доставят кола внос от чужбина според поръчката ви. Конкретните марки, които се внасят задължително следва да бъдат утвърдени като „здрави“. Всъщност обаче по този показател е доста спорно да се каже коя от марките автомобили се слави с безупречна здравина. Всичко зависи от това как е карано превозното средство, дали е поддържано от предишния собственик и наистина ли има добра техническа история в сервизната книжка. А това лесно се проверява, когато посетите автокъщата и поискате документацията на автомобила.

внос на коли

От където и да го погледнем покупката на автомобил нов внос е свързано с доста разходи. Не визираме само онези, които са задължителни по прехвърлянето на собствеността, но също така и другите, които е добре да предвидите – смяна на масла, ролки, гуми. Това са текущи разходи на автомобила, от които няма как да спестим, но при покупка на превозно средство е добре да знаете какъв е разхода му на гориво и дали ще можете да си го позволите. Колкото по-мощна е една кола толкова повече пари ще ви струва удоволствието да я карате. Вноса на автомобили всъщност се оказва най-малкия ви проблем, защото разнообразие има, но в интерес на истината ако се надявате на успешна покупка търсете само вносители, които държат на репутацията си и удовлетвореността на всеки един клиент.