Как да зарадвате вашето момченце с красиво легло-кола

Момчетата от най-ранна детска възраст  се интересуват от автомобили. Повечето играчки са такива, което може да ви насочи към покупката на модерно и атрактивно легло с формата на лека кола. Ще откриете подобни модели онлайн в Мебели Венус. Благодарение на тях интериорът в детската ще бъде коренно различен и малчуганът ще остане силно впечатлен. Тази мебел е предпоставка за много весели и забавни игри, които ще се организират около нея. Разгледайте всички предложения и изберете любим за момченцето цвят. Важно е че качеството на изработка е на изключително високо ниво и гарантира пълна безопасност.

Как да изберем модерно детско легло-кола

Лесно ще откриете подобен артикул в онлайн магазина. Моделите и дизайните са най-различни което ще ви позволи да се съобразите с вкуса на вашето дете. Със сигурност ще направите интериора много красив и интересен, организиран около леглото- кола. Това е подходяща мебел, ако детето се увлича и има много автомобили с които да си играе. Артикулът е внимателно конструиран и са предвидени всички важни детайли които трябва да притежава. Става въпрос за кожени седалки, гуми, врати които се отварят и разбира се необходимите светлини и звуци. Не бива да ви притеснява размерът, защото е предвидено да бъде колкото едно класическо единично легло. Венус ви препоръчва следния вариант. Детско легло спортна кола GTR 90/190 с дистанционно – жълта – дънно осветление, светещи фарове, джанти, кожени седалки:

легло
  • Детско легло „GTR“ е с форма на спортна кола и размери на единично легло;
  • Има дънно осветление, светодиодни фарове и джанти,  врати, кожена тапицерия и две кожени седалки;
  • Звукова система, която се контролира с дистанционно (управление-музика чрез Bluetooth);
  • Към модела е включена и подматрачна рамка;
  • Подходящо за еднолицев или двулицев матрак с р-ри: 90/190 см;
  • Ръбовете са със заоблена форма за да се избегнат острите ръбове.

Красива мебел, която освен за спане ще послужи и в детските игри.

Защо да купим модел-кола от онлайн магазин

Само в интернет пространството ще откриете толкова разнообразни и добре изработени модели. За такъв артикул е необходимо да инвестирате по-голяма сума, но това със сигурност е оправдано имайки предвид, че детето ще бъде изключително щастливо. Важно е освен комфорт и спокоен сън да му осигурите забавления и креативна среда в която да твори и да играе на воля. Не всеки малчуган може да се възползва от подобно обзавеждане. Не се колебайте да поръчате подобна мебел-кола от онлайн магазин, където е гарантирано високото качество на изработка. Поръчката ще получите за сметка на търговеца до адрес в най-кратък срок.