Защо да инвестираме в комплект маса и столове?

Много потребители се притесняват, когато дойде време да променят интериора на трапезарията. Това помещение се използва от цялото семейство всеки ден, но да откриете качествени и добре конструирани мебели не е толкова лесно. Това се дължи на факта, че има огромно разнообразие от предложения, които са на достъпна цена и много красиви визуално. Разгледай тук над 500 комплекта и избери точния. Venus.bg ви предлага огромно разнообразие от маси и столове, съчетание елегантно и стилно. Когато избирате подобни мебели е важно да спазвате редица важни критерии, за които ще поговорим днес.

Как да открием подходящи маси и столове в комплект?

Тъй като моделите са толкова разнообразни, трябва да прецените в какъв стил желаете да бъде обзаведена вашата трапезария. След това определете, колко души ежедневно ще използвате мебелите и с какво свободно пространство разполагате. Разбира се моделите, които се предлагат в комплект са разнообразни и като размери.

Имайте предвид, че някои от масите са с разтегателен плот, който е много удобен за хората с малки апартаменти. Те понякога имат нужда от повече пространство. Столовете обикновено са тапицирани или с текстилна дамска или с еко кожа. Това им създава един по елегантен и луксозен вид. Някои могат да бъдат и много удобни тип кресло с подлакътници и добра опора за гърба и кръста.

Тези варианти са по-обемни и трудно бихте ги побрали под плота, ако предпочитате мебелите да изглеждат по този начин щом не се използват. От магазин Venus.bg искат да насочат вниманието ви към една от многото модерни комбинации. Комплект маса VENUS 1119 и столове DEFNE 2207:

  • стилен комплект трапезна маса и столове, който ще допълни чудесно интериора на всеки съвременен дом;
  • маса с плот от МДФ полиран с акцент мотив, снабден с разтегателен механизъм (автоматично отваряне) и елегантни крака от пенополипропилен;
  • мебелите за сядане са изработени от естествено дърво с удобна седалка и леко извита от двете страни облегалка, която осигурява допълнителна опора за гърба;
  • тапицирани с висококачествена дамаска;
  • опционално може да добавите към комплекта още желани от вас брой столове.

Луксозно обзавеждане в комплект на достъпна цена, чрез което ще промените обстановката в дома си и ще се създадете едно приятно и различно настроение.

Защо да изберете модерните тапицирани столове?

Голяма част от предложенията се отличават с наличието на красива и качествена дамаска. Те създават много по-луксозно усещане и са удобни при използване. Не е нужно веднага щом се нахраните да станете от масата, тъй като вече изпитвате дискомфорт в тялото. С подобни меки тапицирани мебели за вас ще бъде удоволствие да прекарате по-дълго време с близките си, а още по-приятно биха се чувствали вашите гости.