Кой вид обзавеждане е най-подходящо за модерната спалня?

Всяко семейство държи домът му да бъде обзаведен с качествени и добре изглеждащи мебели. Всяка стая заслужава специално внимание, но днес ще се спрем по конкретно на спалнята, в която също прекарвате част от свободното си време. Тук не правите често интериорни промени. Щом настъпи моментът е добре да инвестирате в някои от актуалните спални комплекти с матрак. Това обзавеждане впечатлява много, заради перфектното съчетание между модулите, които се съдържат в него. Артикулите са изработени качествено и най-важното избирате между множество дизайни.

Какво ще ни накара да купим спален комплект с матрак?

Ако преди сте купували мебели за тази стая знаете, колко трудно е да бъдат комбинирани спрямо цвят, материал на изработка и стил. Това е причината днес производителите да представят спалните комплекти с матрак, които ще направят интериора ви като от корица на списание. Всички елементи, които се съдържат в него, са изработени в една продуктова линия и ще изглеждат съвършено разположени заедно в стаята.

Не се налага да избирате и матрак, който също е неразделна част от леглото. Офертите са много изгодни, а това със сигурност ще наклони избора ви именно в тази посока. Модерните мебели се отличават с множество удобства като красиво LED осветление, механизми за безшумно отваряне и затваряне на чекмеджетата, както и амортисьорен механизъм на леглото. Всичко това прави спалният комплект с матрак още по привлекателен и комфортен. Ще ви представим един от новите модели в сайта на Венус. Спален комплект Сити 7022 с матрак 160/200 см, Черно шагрен / Бяло гладко:

спален комплект
  • „Сити 7022“ включва легло с матрак, табла и повдигащ амортисьорен механизъм, разкриващ подматрачното пространство за съхранение на багаж;
  • две нощни шкафчета и гардероб с две плъзгащи врати;
  • нощните шкафчета са с вградено RGB LED осветление с дистанционно управление, чрез което може да избирате от многобройните цветове, за да създадете приятна за отмора обстановка;
  • спалният комплектът може да бъде допълнен от подходящ скрин със същото цветово решение („Скрин City 3013“ с четири чекмеджета).

Разгледайте и другите актуални спални комплекти, за да изберете най-подходящото обзавеждане за вашия дом.

Как да поръчаме бързо онлайн?

Ако сте решили да пазарувате обзавеждане по интернет ви съветваме, да се доверите на специализираните търговци. Така ще имате много по-голям избор, защото асортиментът е огромен. Може да селектирате моделите по избран от вас критерий и така лесно да откриете точните мебели. Поръчка може да направите във всеки удобен за вас момент и да се възползвате от безплатния транспорт осигурен от магазина.