Идея за обзавеждене на мини кухня

Обзавеждането на малка кухня може да се окаже доста сложно решение. Често се налага да направим компромисен избор и вместо двустаен апартамент да купим едностаен тип гарсониера или боксониера. Съгласете се, че оборудването на кухня може да бъде сериозно предизвикателство, тъй кат е немислимо да се избере нито готов вариант, а идеята за поръчка е просто мираж. Варианта, който ще предложим днес е за https://www.mebeliarena.bg/кухненски-шкаф-с-бордова-мивка-100-60. Това е модулен елемент, който ще може да ви осигури както площ за работа така и ще реши казуса с умивалника. Стратегически ролята на тази компактна и комбинирана структура носи в себе си възможността да се справите ефективно с организиране на мини пространство с необходимите детайли.

Предимствата на композицията

Шкаф, който включва бордова мивка с размери 100х60 е супер практично решение, с което всяка домакиня може да си осигури нужното удобство. Решението за такъв модел обзавеждане, което разполага с оборудване често се приема като компромис. Предвид факта, че реално площта, която следва да организирате не се отличава с мащабност то ето, че не компромис, а всъщност единствен вариант е именно шкафа с бордова мивка. Размерите 100х60 са от най-адаптивните, а освен функционална мивката може да бъде избрана с ляв или десен отвор за смесител.

Кухненски шкаф с включена бордова мивка 100/60 см.

Други предимства на комплекта са в това, че:

  • Има включен месингов смесител, който е стандартен като дизайн и е ред най-лесните за използване;
  • Шкафа разполага с регулиращи се крачето, което позволява да бъде инсталиран дори върху под с лека денивелация;
  • За удобство са вложени плавнозатварящи се механизми, които са доста популярни при съвременното мебелно обзавеждане;
  • Цената е свръх достъпна и наистина ще ви удовлетвори.

Ако и вие сте изправени пред трудността да изберете обзавеждане и оборудване за мини кухненски бокс ви каним да се запознаете с идеите, които представят от Мебели Арена да компактен шкаф, с включена бордова мивка 100х60.