Качествени ВиК ремонти и професионална смяна на щрангове. Решението е Хидро Старт София!

Като се има предвид това, че в столицата се намират едни от най-старите жилищни блокове то е естествено ВиК инсталациите им да имат нужда от цялостна подмяна. Ако все още не те имали удоволствието да попаднете в 45 годишен блок то определено не сте запознати с неприятната миризма на канализация, която се носи в стълбищните клетки и жилищата. Тук необходимостта от смяна на вертикалните и хоризонтални щрангове е повече от необходима и ето причина стопаните и собствениците на такива апартаменти да бъдат поставени наистина в сериозна ситуация по вземане на решение за наемането на професионален екип.

Работата е специфична и изисква специално внимание. Освен това имайте предвид, че в София смяна на щрангове се извършва поетапно, тъй като няма как всички 24 апартамента от входа на жилищната кооперация да се изнесат за около 15-20 дни докато текат ремонтните дейности. Ето защо първата задача, която стои пред домоуправителите  е направят подбор на екип, който да работи съвестно, отговорно и бързо. И като имаме предвид нивото на конкуренцията в София то няма как да не намерим специалистите, които да отговорят на изискванията ни и освен това офертата за услугата да е напълно приемлива и възможна за плащане от домакинствата.

ремонт на щрангове

А проблема с неефективно работещите стари щрангове от технически може да се превърне и здравословен. Причините за това са напълно основателни, тъй като не е тайна, че от водата, която ползваме за битови нужди могат да тръгнат редица заболявания като едни от най-честите са стомашни разстройства. Ако стаите щрангове са метални то е неизбежно след 30-40 годи експлоатация да няма наченки на корозия. Ръждивата вода, която тече от крановете ви е един от сериозните симптоми, които алармират са проблем със системата. Затова е време още сега да потърсите специалистите от Хидро Старт София, които първоначално да направят обстоен преглед и анализ на ВиК инсталацията и да се установят причинителите на авариите. А такива са спукани щрангове, ниско налягане на водата, корозия и много други.

Ясно е, че консумацията на такава вода е рискова за домакинствата. И тъй като основната отговорност за правилната работа на системата изцяло зависи от собствениците на апартаменти в сградата то е напълно естествено да се пристъпи към ефективни действия, които са свързани със смяна на увредените щнагове частично или пък напълно. Цената на този вид услуга не е евтина, тъй като е сложен момент да се извърши подмяната на щрангове, които са корозирали или имат теч. Изисква се доста време, опит и професионални умения, на които водопроводчиците от Хидро Старт София ще отговорят в максимална степен.