Какъв шкаф за обувки ще изглежда добре в модерния коридор?

Ако искате да направите жилището си красиво и удобно не бива да пропускате да се сдобиете с хубави и качествени мебели. Случва се хората да не обърнат достатъчно внимание на коридора, а той е изключително важен за комфорта на цялото семейство. Това е първата зона, в която попадате щом се приберете и е от значение мебелите да са практични и с красив дизайн. Вече има много хубави и качествени изделия онлайн, които може да поръчате на разумна цена. Мебели ВЕНУС шкафове за обувки ще откриете в каталога на търговеца. Има най-различни като дизайн и размери артикули, затова внимателно се запознайте с техните характеристики преди покупката.

Кои шкафове за обувки са най-актуални?

Щом ви предстои подобна покупка ви съветваме внимателно да разгледате всички модели. В момента има огромен асортимент както от стандартни шкафове за обувки с двуредов механизъм, така и някои по-различни. Силно впечатление правят вертикалните артикули, които са много подходящи за малки коридори, където мястото не достига. Те са предпочитани от потребителите, които имат повече модни аксесоари за подредба, тъй като разполагат с достатъчно отделения.

Много ще ви харесат и шкафовете тип пейка, които ви предлагат и комфортно място за настаняване. С помощта на тези практични и красиви мебели ще направите жилището си много уютно и добре организирано. Не допускайте разхвърляни обувки по пода и инвестирайте в подходяща мебел, която може да бъде в най-различни размери. Характерно за съвременните артикули е наличието на механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне на вратичките. От магазин Венус предлагат да се насочите към – Гардероб Сити 4043 – Дъб дакота / Бяло гладко:

висок шкаф
  • „Сити 4043“ представлява шкаф за обувки, оборудван с огледална врата, изтеглящ се лост и рафтове;
  • шкафът е с вместимост от 2 до 3 чифта обувки;
  • вратата може да се монтира с ляво или дясно отваряне;
  • гардеробът се изработва от ЛПДЧ 16 мм.

Мебел подходяща за всеки модерен апартамент, в който искате дори входното антре да бъде елегантно и стилно.

Важно ли е в какъв цвят ще бъде шкафът за обувки?

Когато обзавеждате входното антре е от ключово значение да откриете подходящи като нюанс мебели. Тук няма естествено осветление и е много важно модулите които ще купите да създават усещане за повече свежест и лекота. Интериорните дизайнери биха ви посъветвали да заложите на светлите тонове на естествената дървесина, бялото или бежовото. Така обстановката би изглеждала по-просторна и красива. Ако предпочитате по-тъмни нюанси, тогава задължително стените трябва да са светли.