Има ли значение какъв вид шкаф за обувки ще използваме в коридора?

В съвременните апартаменти входното пространство не е никак голямо и много често е предизвикателство да бъде обзаведено практично. Тук задължително трябва да присъства модерен и качествен шкаф за обувки venus.bg. От правилния избор на тази мебел зависи, колко добре ще е организирано пространството, дали ще бъде чисто и подредено и как ще се чувствате, когато се приберете у дома. Артикулът, в който ще инвестирате трябва също така да е здрав, практичен и да подхожда на цялостната визия на дома ви.

Кой модел шкаф предлага най-много удобства в коридора?

Хубавото при модерните мебели е това, че производителите са се постарали те да бъдат не само визуално красиви и стилни, но и да са достатъчно практични. Помислено е за това, че мястото не достига и поради тази причина голяма част от шкафовете са с ветрилообразно отваряне. Вратичката пада напред и пред вас се открива специален двуредов механизъм, в който може да подредите два чифта обувки.

Благодарение на него тези компактни и оригинални модели побират толкова много неща. Едни от предпочитаните днес артикули са шкафовете тип пейка, предлагащи място за сядане, които изглеждат точно като мини пейка, която в основата има достатъчно място за съхранение. Комфортните възглавнички са тапицирани и могат да бъдат изработени в няколко различни цвята, за да подхождат на интериора. В каталога на Venus.bg има много разнообразни модели като днес ще се спрем на един конкретен. Шкаф за обувки Сити 4044 – Дъб дакота /Бяло гладко:

шкаф
  • Сити  4044 „ представлява шкаф за обувки, оборудван с две вратички;
  • отварят се чрез модерен двуредов механизъм;
  • включено е и малко чекмедже, в което може да подреждате по дребни вещи като портфейл, ключове, аксесоари за коса, ръкавици и други;
  • моделът е изработен  от ПДЧ 16 мм.

Модерна мебел за подредба на обувки,  отличаваща се със своя елегантен дизайн и различните удобства, които притежава.

Как да комбинираме шкафа за обувки с интериора на антрето?

Много често тук хората използват портманто и при възможност още едно гардеробче. Тези мебели трябва да се хармонизират със зоната, в която ще подреждате обувките си. Старайте се всички мебели да са изработени в един стил и цветовете им да си подхождат, за да изглежда обстановката красива и добре завършена. Много често производителите предлагат артикули на модулен принцип като така може да си изберете цял комплект за обзавеждане на коридор, за който ще сте сигурни, че е идеално комбиниран. Цените на новите мебели са достъпни и няма да се затрудните да откриете точното обзавеждане онлайн.