Защо ни е смарт часовник

Всичко днес е ”smart”. Понякога дори имаме усещането, че не ни се налага да мислим, защото модерните технологии, също както и удобствата, които те ни дават, са напълно достатъчни, за да водим нормален начин на живот, без да полагаме кой знае какви усилия…

Със сигурност ще се съгласите, че почти няма човек, който да няма смартфон или лап топ. Тези две неща са строго задължителни за всеки един от нас, който държи да бъде винаги мобилен и винаги на една ръка разстояние от любимите си хора. С помощта на тези две уникални изобретения на човешкия ум, ще можете да работите от всяка една точка на света, също както и да държите връзка с любимите си хора, дори и ако те не живеят в България. Или пък Вие!

Смарт часовниците

Smartwatch, Притурка, Технология, Смарт, Устройство
смарт часовник

Още една велико творение на технологичния свят. Те са сравнително ново попълнение към съвременните устройства, без които буквално не можем да живеем. Смарт часовникът е супер практична джаджа, която ни дава ценна информация за жизнените ни показатели, когато:

 • Спортуваме;
 • Вървим;
 • Плуваме;
 • Занимаваме се с колоездене;
 • Тренираме футбол или тенис и др.

Тяхното предназначение е да ни държат уведомени за това как тялото ни „работи“ при натоварване, като те по никакъв начин не пречат на свободата ни да движение, защото са малки по размери и почти незабележими. Смарт часовниците приличат досущ на обикновените ръчни часовници, които обаче нямате техните функции, и служат основно за аксесоар. Вижте някои модели смарт часовници в магазин PC sales и изберете онзи модел, който най-много Ви хареса!

Какво ни показва смарт часовникът

Носейки подобен вид аксесоар, Вие ще сте винаги информирани за:

 • Консумацията на кислород;
 • Сърдечния пулс;
 • Крачките, които сте направили;
 • Времето за възстановяване след тренировка;
 • Изгорени калории;
 • Качество на съня и др.

Все полезни неща, които е добре да знаете! Хората, които държат да са максимално физически активни в ежедневието си, искат да получават и точна информация за това как тялото им реагира по време на спорт, или просто когато се движат интензивно. Със смарт часовник на ръката си, Вие ще знаете какво се случва във Вашето тяло, а наред с това ще изглеждате и добре!

Защо е добре да го имаме

Информацията във всичките й форми е безценна. Особено ако става дума за здравето ни, което е крехко и лесно повлияващо се от външни фактори като стрес, умора, мръсен въздух, вредна храна и др. Но ако отделяме достатъчно време за спорт, повечето от негативните последствия биха могли да бъдат елиминирани. Купете си модерен смарт часовник, с помощта на който да правите ежедневна справка за Вашето тяло и как то реагира на физическото натоварване, а и не само!