Какво трябва да знаем за BCAA XPRESS

Много трениращи и спортисти, бодибилдъри и културисти оказват сериозно натоварване върху телата и мускулите си, поради което ги подлагат на висок стрес. В подобен момент приемът на трите най-важни аминокиселини, като левцин, изолевцин и валин е ключов за запазване и заздравяване на мускулните влакна и мускулите, както и тяхното отлично възстановяване. Един такъв продукт е Bcaa Xpress на Scitec Nutrition от HealthStore https://healthstore.bg/scitec-bcaa-xpress-700-g. Какви са особеностите му и неговото съдържание?

Какво е характерно за BCAA Xpress на Scitec

Особеното в тази хранителна добавка е че се предлага под формата на прах и е с отличната разтворимост във вода. Основното предназначение е повишаването на мускулната маса и оптимизиране на метаболитните процеси. Също, приемът на Bcaa Xpress от HealthStore има отлични вкусови качества и е приятен за консумация.

Тази хранителна добавка ще Ви даде повече енергия за по-интензивни и ефективни тренировки. Може да се взема както в период на натрупване на мускулна маса, така и в случай на отслабване. 

Какво съдържа

Трите, споменати по-горе налични аминокиселини в Bcaa Xpress от HealthStore са в съотношение на съдържанието 2:1:1. Тоест, ако една доза е с тегло 7 грама, то Вие с нея ще получите:

  • Левцин – 2,5 грама;
  • Изолевцин – 1,25 грама;
  • Валин – 1,25 грама.

Тук за придобиване на приятен вкус и мирис са използвани овкусители като лимонена киселина и аспартам.

Дозите за приемане зависят непосредствено от нуждите на спортиста. Ето защо се препоръчва, Bcaa Xpress от HealthStore да се взема 2-3 пъти дневно на една или две порции. Най-добрият вариант е да се взема по време на интензивна тренировка и веднага след нея. Ако сте в период без физически натоварвания няколко дни, то вземайте от хранителната добавка сутрин и между храненията.

Защо да купите от Healthstore.bg

Защото ние сме един от най-големите специализирани онлайн магазин за продажба на хранителни добавки в страната. Ние работим в сътрудничество с различните брандове и зареждаме продуктовата си гама директно от тях. Това означава, че гарантирано от нас купувате висококачествена хранителна добавка, базирана на естествени натурални съставки, такива каквито производителя е използвал.

Ето как всъщност, за да сте уверени, че няма да попаднете на определен вреден и евтин фалшификат, който може да Ви донесе много здравословни проблеми, изберете големия и доказал се на пазара бранд. Можете да го направите онлайн или офлайн.