Дързостта на  червената спалня

Ако проявявате доза смелост и искате да внесете, нещо различно в интериора на спалнята си, малко повече дързост ще направи атмосферата уникална. Това може да се реализира от www.venus.bg.

Червеният цвят би позволил да експериментирате с визията на спалнята си, като създадете една типично романтична обстановка. Червеното е топъл цвят, който се комбинира лесно например с дървото и земните елементи.Това е цветът на огъня и също така лесно се комбинира с топлите земни цветове. Този цвят би уплашил някой от хората, със своята яркост. Едва след като се уверите, че би могъл да бъде вашият акцент, пристъпете към планиране на промени по самата спалня.

Спален комплект

Идеи за подходящи спални комплекти от venus:

  • Спален комплект Сити 7050 – с LED RGB осветление. Комбинацията на черно и червено е много стилна. Леглото е с амортисьорен, повдигащ механизъм. Гардеробът е с елегантни плъзгащи врати. Двете нощни шкафчета имат LED осветление;
  • Спален комплект Амарна. В този модел, леглото е с тапицирана табла и отново с повдигащ механизъм. Практично и красиво. Четирикрилен гардероб с огледало и LED осветление, създава една неповторима обстановка. Два броя нощни шкафчета, тоалетка с огледало и четири броя чекмеджета. При този спален комплект, комбинацията между бордо гланц и бяло гланц създава романтична атмосфера в спалнята.

Червеният цвят е удачен за един по-тежък стил, който създава лукс и елегантност. Той е подходящ за всеки един интериор, стига да е комбиниран по правилен начин в самото помещение. Спалните комплекти от venus, създава допълнителна романтична атмосфера с вграденото си LED осветление. Аксесоарите в  спалня, могат да бъдат комбинирани по най-разнообразен начин, например един тъмен килим, много добре ще контрастира с червения цвят. Също така, ако проявите доза смелост, може да боядисате и стените в тъмни багри. Тези акценти ще направят вашата спалня с едно будоарно излъчване, което предразполага към романтика. Бъдете дръзки и комбинирайте смело.