Защо да изберем качествен еднолицев матрак

Да се наспим добре е главното условие за това, да се чувстваме изпълнени с енергия за предстоящия ден. Всеки възникнал дискомфорт по време на сън е способен да наруши удобството ни и да ни създаде редица главоболия. Инвестицията в нов и качествен матрак не е малка, но ако се обърнете към съвременните онлайн магазини ще намерите подходящ продукт на доста изгодна цена. Научи повече за еднолицевите матраци, които предлагат изключителни удобства, без да са прекалено скъпи. Техните положителни характеристики никак не са малко и много от потребителите поръчват именно такъв модел за спалнята си.

Какво представляват еднолицевите матраци

Името на тези продукти подсказва, че  могат да бъдат използвани само от едната си страна. От другата имат монтирана рамка, с която да поставите артикула върху леглото. Научете повече за това допълнение, което ще ви спести и средства. В изработката на еднолицевите модели обаче са включени доста различни материали. Това ги прави достатъчно удобни и с подходящата опора, за да чувствате спокойствие по време на сън. Предлагаме ви да научите повече за направата на тези артикули. Използват се различни пружини, които се наричат бонел и покет. Първите са по-обикновени, докато вторите са индивидуално пакетирани в джобчета и предлагат значителни удобства.

Може да срещнете еднолицеви матраци с вложена мемори пяна. Тя обгръща тялото и заема съответно неговата форма. Ползва се дунапрен пенополиуретанова пяна за които също има добри отзиви. Научете повече за различните еднолицеви варианти, които се предлагат онлайн. Venus.bg ще ви представи един перфектен пример – Еднолицев матрак Мареа – дунапрен 100/200 см – научете повече подробности сега:

матрак
  • еднолицев матрак „Marea“ дунапрен в размер 100/200 см /предлага се и в други размери/ е удобно решение на изключително достъпна цена;
  • той е с пълнеж от: пенополиуретанова пяна с анатомични, ортопедични и проветриви свойства, гарантиращи мекота, правилна стойка на тялото и оптимална температура по време на сън;
  • калъф, от висококачествена тъкана дамаска.

Бързо ще изберете еднолицев матрак, като в момента може да научите повече за различните намаления.

Трябва ли редовно да сменяме възглавницата

Добре е да помислите и за още един артикул, който отговаря за нашата почивка и сън и това е възглавницата. Тя е в постоянен досег с лицето, косата и кожата на главата, затова трябва да бъде добре поддържана и нова. Специалистите ще ви посъветват да я подменяте поне през няколко месеца, защото с времето се натрупват мъртви кожни клетки, които е възможно да ви създадат дискомфорт или да предизвикат алергия. В този раздел също ще откриете интересни предложения, за които може да научите повече подробности онлайн.