Как да изберете стилни посетителски столове на достъпна цена

Всяка фирма се старае да представи най-доброто пред своите клиенти и партньори, като обзаведе офиса си със стилни и функционални мебели. Първото впечатление което се изгражда е на тази база и затова интериорът трябва да предразполага към доверие и добри бизнес отношения. Когато обзавеждате не трябва да пропускате и покупката на посетителски столове, защото те играят ключова роля в настаняването на вашите бъдещи служители, клиенти или партньори. Евтини офис столове ще намерите в каталога на Venus.bg. Не е нужно да харчите огромни суми, за да направите помещенията достатъчно функционални и да се сдобиете с подходящи мебели.

Какви характеристики трябва да притежава перфектният модел

Когато избираме мебел за офиса, която ще служи за настаняване на гостите ни е добре да изберем евтин модел, който разбира се притежава всички характеристики, които се очакват от него. На първо място ще поставим здравината, защото натовареността при посетителските столове е по-голяма. Добре е основата да бъде изработена от метал, което е гаранция за достатъчна стабилност. На второ място може да споменем комфортната мека седалка и облегалка. Това, че човекът ще стои за кратко не означава, че не трябва да усеща опора в гърба и кръста както и достатъчно мекота при седене. Евтините посетителски столове ще ви изненадат с качествената си изработка и интересна визия. Цветовете от които може да избирате са разнообразни, а това е гаранция че ще може да ги съчетаете с интериора в помещенията.

Класическа или модерна визия да предпочетем за офиса

Разнообразието от модели в раздел посетителски столове е голямо. Евтини или скъпи те се отличават с красива външност и комфорт. Класическите офис модели предоставят това което ви е необходимо без да има нищо излишно и се отличават със своята семплост. Модерните варианти притежават конструкция с интересна форма и ярки цветове, които привличат. Venus.bg ви представя вариант, който е едновременно евтин и функционален. Посетителски офис стол Carmen 1130 Lux – Лилав:

посетителски стол
  • Посетителски стол Carmen 1130 Lux е без подлакътници, с двойно подсилена рамка и прахово боядисани крака;
  • Седалката и облегалката са тапицирани с плътна висококачествена дамаска;
  • Лицевите страни са покрити с пластмасови капаци;
  • Моделът издържа натоварване до 100 килограма;
  • Изключително евтина цена – 49лв.

Прекрасен пример за мебел, която ще ви свърши чудесна работа и ще изглежда атрактивно поставена в офиса. Освен това е и евтина. Имате богат избор между различни цветове, така че може да ги комбинирате по ваш вкус и желание. Разгледайте всички предложения в каталога на търговеца и не пропускайте да прибавите този артикул към мебелировката.