Кои са най-предпочитаните Хелоуин продукти

Въпреки, че честванията на Хелоуин у нас предизвикват сериозни трусове и дебати в социалните мрежи, а и не само то определено децата не са склонни да вникнат в родителските спорове и са по-скоро привлечени от идеята да се забавляват, обличайки страшни маскарадни костюми. И колкото и да е странно това „прихващане от Запада“ не бива да се разглежда като вмешателство в нашите традиции, а като една доста добра възможност да бъде опозната една друга култура. Днес няма да се впускаме в размишления и убеждения дали е правилно или не празнуването на Вси Светии у нас, а ще ви представим начините да пощурете и да се позабавлявате с продуктите от https://movi.bg/halloween/kostyumi-maski

Темата Хелоуин – защо е притеснителна за родителите

Може би тъмните сили, начина на обличане, готическото и езическо акцентиране посредством различни тематични продукти се оказва причина да се внимава с това какво позволяваме или не позволяваме на децата си. наистина има доста стресиращи костюми, но е факт, че много малчугани харесват празника заради това, че:

 • Могат да се сдобият с голямо количество лакомства;
 • Обличат се различно, смешно, страховито;
 • Използват аксесоари, които при друг повод не биха си позволили да носят.

Със сигурност на честванията у нас не се придава типичната за англоговорящите ритуалност. Що се отнася до гоненето на злите духове у нас си има достатъчно подобни празници като най-популярния дори се отбелязва като фестивал на кукерските маски. Но пък защо да не се възползвате от възможността да ес докоснете до една по-различна култура, която безспорно би могла да разнообрази представите ви относно това какви са празниците и тържествата при католиците и общества с различно от християнското вероизповедание.

Въобще не бива да се притеснявате от това, че децата ви имат желание да честват Хелоуин. Гледайте на това като на опция за забавление, а не навлизане в едно друго, нетипично за детската психика пространство. Определено изпадането в паника не би мотивирало децата да се откажат от намеренията си така, че е много по-добре да се възползвате от възможността сами да им изберете костюм, маска или аксесоари.

Какво предлагат магазините

хелоуин аксесоари

Както можете да забележите от няколко години и магазините у нас предлагат доста интензивно разнообразни продукти, които са тематични и подходящи за честванията на празника на Вси Светии. Характерното тук е, че акцента е насочен върху някои определени детайли като:

 • Декорация с тиква;
 • Облеклата са в традиционно за празника черно, оранжево и лилаво;
 • При аксесоарите присъстват акценти с буболечки, червеи, паяци.

Безспорно всичко страховито тук е позволено. Но със сигурност е чудесно забавление хапването на сладкиши с желирани червейчета и всякакви други дребни гадинки. Особено интересно е това за децата, които истински се забавляват с подобни празници.

Търговците са ориентирани към продукти, които са търсени. Сред най-предпочитаните са:

 • Диадеми светещи дяволски рога;
 • Костюм на скелет;
 • Маска за лице на чудовище;
 • Тиквени фенери;
 • Маскарадни костюми на анимационни герои и много други.

Благодарение на разнообразието от онлайн продукти, които се предлагат за Хелоуин сега можете да се насладите на едно по-различно честване, в което ще бъдете подобаващо подготвени.

Аргументи за поръчка онлайн

Независимо, че физическите магазини се надпреварват да представят на клиентите си огромен набор от възможности за тематични стоки от категорията за Хелоуин то все по-голям процент от клиентите предпочитат виртуалните платформи. Причините за това се конкретизират с това, че:

 • Достъпа до онлайн продуктите е много лесен и удобен;
 • Магазините работят денонощно;
 • Цените са сравнително по-ниски;
 • Доставката е до дома и сами избирате как да платите.

Варианти за подготовка за празника без да се бутате в тълпата за да изберете най-добрата маскировка или декорация има и те ви очакват в платформата на MOVI.BG.