Защо холната маса е важна за интериора на дневната?

Повечето потребители изграждайки определен интериор на дневната се фокусират върху избора на удобен диван и функционална секция. Това са обемните мебели, които задължително присъстват и от които очакваме комфорт и удобство. Към тях обаче има още един елемент за който се говори по-малко, но той е съществен за визията на цялата стая. Става въпрос за красивата декоративна холна маса, която освен всичко останало е и много практична в ежедневието. Производителите на мебели не са забравили този факт и представят огромно разнообразие от възможности и модели. Едни от най-красивите и актуални ще намерите на https://www.venus.bg/маси-и-столове/холови-маси. Ще ви предложим няколко идеи, как да изберете подходяща.

По какви правила да изберем нова холна маса?

Външният вид и естетиката при покупката на тази мебел са от изключително значение, но също така трябва да помислите и за други детайли. За начало се съобразете с размера на стаята и предвидете достатъчно пространство за преминаване.

Обикновено холната масичка се поставя пред дивана, за да е удобно да слагаме върху нея различни неща. Това означава, че нейната форма и размер трябва да подхождат на меката мебел. Старайте се плотът на холната маса да бъде с подходяща височина спрямо седалката на дивана. Не бива да е прекалено висок, за да се чувствате по-удобно, но ако ще се храните понякога там може да допуснете изключения.

Стилът и дизайнът на тази мебел трябва да подхождат на всичко в помещението, за да се вписва естетично и да бъде обстановката приятна. От магазин Venus.bg ще ви предложат малко повече подробности за един от новите модели. Холна маса Адела – Венге Амбър:

  • компактна и удобна мебел за дневна „Адела“ с разтегателен плот;
  • долен плот за съхранение на вещи;
  • предлага се в цвят по избор;
  • изработена е от висококачествено ПДЧ 16мм.

Красив семпъл модел, който ще направи всекидневната по удобна и приятна като излъчване.

От какви материали се изработват днес моделите за хол?

Това са мебелите, които могат да бъдат намерени в най-различен вид. Още продължават да се откриват добре познатите ретро модели, направени от естествена дървесина. Те са много приятни като излъчване създават уют в жилището и безспорно са много здрави.

Някои от по-модерните са направени от закалено стъкло и метал или mdf и стъкло. Визията им предполага по съвременен интериор и раздвижена обстановка. Ако държите на оригиналността потърсете и такива с нестандартна визия, включващи в себе си няколко различни материала. Цените, на които ще намерите тези артикули са в широк диапазон, за това преценете предварително какъв е бюджетът ви, за да разглеждате конкретни предложения включващи се в него.