Кое прави един диван истински качествен?

Едно от условията да купим мека мебел е тя да бъде гарантирано качествена. Все повече обаче се убеждаваме, че ефектния външен вид, красотата и качеството са несъвместими характеристики, особено в категорията „дивани“. Избора ни обаче може да намери своя пристан, тъй като днес на българския пазар присъстват редица производители и вдъхновители, чиято основна задача е не просто да предложат креативни и феноменални като излъчване дивани, но и такива, които са удобни, комфортни и наистина качествени. Румънската фабрика за лимитирани колекции мека мебел Mobila Dalin може да отнесем точно към тази категория производители, които разполагат с безупречно качествени дивани. А качеството в случая не е просто термин, а модел, чиято основна роля е да се представи здраво, износоустойчиво и прекрасно като дизайн предложение, невероятно и луксозно като стилова концепция.

диван

Защо диваните на Mobila Dalin са известни със своето качество и феноменална визия? Въпросът е почти риторичен, но за онези, които все още се съмняват в това, че чуждите производители, които предлагат мебели у нас трудно могат да се конкурират поне по отношение на качеството с нашите родни фабрики ще изложим основните акценти:

  1. Диваните на румънската фабрика се изработват от материали и суровини, които са специално селектирани. Като се започне от самия корпус и носеща дървена конструкция и се стигне дори да шивашките материали, които се влагат при ушиването на тапициращите калъфи. Безкомпромисно качествени и гарантиращо високата износоустойчивост на всяко едно изделие.
  2. Качеството на меката мебел зависи освен от вложените материали и от педантичното изпълнение на самия проект. Дори най-красивия и елегантен модел диван ако не бъде достатъчно добре сглобен от мебелистите и работниците то едва ли ще може да влезе в категорията КАЧЕСТВЕНИ изделия. Така, че уменията, опита и професионализма на мебелните специалисти се оказва решаващ. А от Mobila Dalin доказват, че могат да разчитат наистина на невероятен екип от специалисти, които превръщат проекта в истинско и реално изделие.
  3. Гаранция за качество. Какво е един диван, ако не бъде придружен с минимум две годишна гаранция. Да се радваш на продукт, който да ползваш години наред и той е все така устойчив на екстремно, ежедневно натоварване наистина си е основателна причина да се замислиш дали все пак да не изневериш на българското качество и да заложиш на румънското. Всеки от диваните е придружен с гаранционна карта, която да покрие всеки възникнал проблем или дефект. Ето, че има основание да бъдат наричани диваните на Mobila Dalin наистина качествени, луксозни и модерни.