Как да изберем подходящ еднолицев матрак

Много от домакинствата първо избират мебелировката за своя дом и чак след това стигат до избора на подходящ и качествен матрак. Само че той е по-специфична покупка за която е необходимо да съберете достатъчно информация. Днес на пазара се срещат различни видове и модели и това до известна степен, може да ви затрудни в решението кой да купите. Мебели Венус е онлайн магазинът с много добра репутация сред клиентите и богат асортимент от еднолицеви модели. Мнозина считат, че предимството на тази разновидност е достъпната цена, но има и редица други за които ще поговорим днес.

Какво представлява еднолицевият матрак Венус

Основната разлика между единия и другия е начинът, по който всеки от тях е изграден. Еднолицевите матраци се наричат така, защото винаги имат вградена рамка от долната страна. Това означава, че при тях не е нужно да се купува допълнително подматрачна рамка и също, че този тип не могат да се ползват и от двете страни, нито да се обръщат. Всъщност тези модели не са толкова прости, колкото си мислите, също са изградени от различни пластове – по вид и материал. В интернет страницата на мебели Венус може да разгледате богатия асортимент от най-различни материали за производство – покет пружини, бонел пружини, мемори пяна, дунапрен и други.

Еднолицев матрак

Еднолицев матрак Европа от Мебели Венус:

  • Ядро от високоеластична пяна, в комбинация с кокосова вложка, които ще Ви предоставят необходимия комфорт, за един спокоен и пълноценен сън;
  • Той е с анатомични свойства, влагоустойчив и с висока дишаща активност, което осигурява добра вентилация;
  • Обвит е във висококачествена плетена луксозна дамаска;
  • Моделът е изработен от материали с висока издръжливост на натоварвания. За допълнително удобство към него е включена и дървена рамка, заради която не трябва допълнително да взимате  подматрачна рамка.

Благодарение на разнообразните видове еднолицеви матраци в мебели Венус вие ще откриете качество на много достъпна цена.