Как да изберете мечтаната детска тротинетка

Най-доброто средство за забавление на малчуганите през лятната ваканция е тротинетката. Не всички деца умеят да карат колело или притежават такова. Ето защо опцията за нещо различно е повече от перфектна. Fun Smart Toy може да разгледате в онлайн магазин mybee.bg. Търсете съчетание между ефектна визия и безопасност за детето. Модерното средство за придвижване, дава възможност за тренировка на краката, която е най-близка до карането на колело и скейтборд. Моделите много ще допаднат на малчуганите, тъй като са изработени в ярки и примамливи цветове. А скоростта със сигурност е нещото което ще ги впечатли.

Насоки при избор на тротинетка mybee.bg

В каталога на търговеца под всеки артикул са описани подробно характеристиките с които е добре да се запознаете преди поръчката. Добре е да знаете, че кормилото на някой от моделите може да се регулира по височина, като се издърпва нагоре и се фиксира. Така артикулът остава в подходящата височина и е удобно за използване от детето докато то расте. При платформите също има разнообразие, такива на които се стъпва с един крак и по-големи, където могат да се поставят и двата. Обърнете внимание на това колко тежи съответният модел mybee.bg спрямо килограмите на вашето дете. Дали то ще може спокойно да я носи и повдига по време на игра. Повечето модели mybee.bg са направени от алуминий, стомана, титан и понякога от дърво. Тези, които са предназначени за по-малки деца са изработени от пластмаса. Дори най-малките с удоволствие използват тази играчка, защото с нея по-лесно се придвижват забавлявайки се.

Основни разновидности тротинетки, които ще откриете в mybee.bg

Както всеки един артикул за деца и тук възрастта на малчугана определя модела на избраната от вас тротинетка.

детска тротинетка

Открийте предимствата на различните видове:

  • Най-малките тротинетки – Микро – колелата им са много стабилни, приличат на тези на ролерите. Дори детето да не може да пази равновесие, ще се справи с карането на модела;
  • Мини моделите mybee.bg са предназначени за малко по-големите – колелата са направени от полиуретан върху пластмасова основа. Постига достатъчно висока скорост;
  • Модели със здрава метална платформа – те не се сгъват и са изработени така, че да понасят голямо натоварване и дори акробатични трикове.

Разгледайте подробно информацията която ви предоставят от mybee.bg, относно възрастовите ограничения за всеки от моделите.

През последните години тротинетките изместиха много от другите артикули с които малчуганите играеха навън. Те са лесни за управление, безопасни, достатъчно стабилни и много атрактивни. Тя е по-практична например от колелото и много лесно родителят може да я пренася, транспортира и складира.