Как да избера компания за автокаско

Днес могат да се открият много застрахователни компании, които предлагат на своите клиенти изгодни застрахователни продукти с висока ефективност и 100% приложимост в ежедневието. Застраховка автокаско е сред най-предпочитаните от страна на съвременните собственици на автомобили, които искат сигурност и максимална защита за своето имущество. Тук можем да говорим за два вида покритие – пълно и частично, като и в двата случая ще видим реализирани ползи.

Защо е препоръчително да имаме автокаско

Правилната оценка на риска е много важна при сключването на подобен вид застраховка. Освен това, трябва да се запознаем и с актуалните цени за пълно и частично автокаско, така че да преценим за себе си кое решение би било най-изгодно. Изключително препоръчително (дори и задължително в някои случаи) е да поемем контрола и да имаме добро покритие за всички възможни рискове: ПТП, природни бедствия, вандалски прояви на злонамерени лица, инциденти на паркинг и прочее. 

Как да изберем надеждна компания

Изборът на застрахователно дружество е въпрос, на който си струва да се обърне внимание. Предварителната проверка на компанията е задължителна, за да сме сигурни, че ще получим коректно и професионално обслужване, както и отлични условия за застраховане на автомобили.

Защо да го направите онлайн

За да спестите време от така или иначе забързаното ежедневие и защото е:

● Удобно – защото не ви се налага да напускате работното си място. Може да го направите по всяко удобно за вас време.

● Изгодно – не е важно само цената, която заплащаме за застраховката, а и какво покрива тя. Начина да съберете много оферти и да си изберете най-изгодната за вас, е да го направите онлайн. Сравнявате цените на застрахователните компании и предлаганите към тях условия и много лесно изберате правилните;

● Сигурно – всяка информация, която въвеждате за себе си и вашето МПС е защитена . Ако все пак нещо ви притеснява, интернет пространството ви дава възможност допълнително да разучите всичко за компанията, която сте избрали. Така ще сте абсолютно спокойни, че вие, данните ви и колата ви сте защитени;

Сключването на автокаско е важна стъпка, която е свързана с подробно информиране за условията, изискванията и очакванията за двете страни. Доверете се на Ай енд Джи Иншурънс Брокерс и помислете за бъдещето. 

Какво предлага Ай енд Джи Брокерс

Освен пълно и частично автокаско, застрахователният брокер предлага на своите клиенти и много други застрахователни продукти, като: 

  • Имуществено застраховане;
  • Медицински застраховки при пътуване;
  • Отговорности;
  • Здравно застраховане;
  • Застраховки “Живот”;
  • Селскостопанско застраховане;
  • Транспортни застраховки;
  • Финансови и търговски рискове.

Когато помислим за нещата предварително, шансът да попаднем в неразрешими ситуации е минимален, а рисковете за нас ще бъдат сведени до минимум.