Можем ли да получим кредит, ако имаме лошо ЦКР

Изключително трудно е да разчитаме единствено и само на месечната си заплата. В повечето случаи ни се налага да започнем и втора работа, за да сме в състояние да покриваме разходите си за ток, вода, храна, телевизия и др. Никак не е лесно да си правим сметката. И дори и да се опитваме да сме възможно най-пестеливи, е напълно вероятно пред нас да изскочат непредвидени разходи, които да не сме в състояние да обезпечим. В подобен момент, имаме два варианта: да посегнем към спестяванията си (ако имаме такива), или да се обърне, към близки и приятели за финансова помощ. Вие кой бихте предпочели!

А можете да теглите и заем

Индия, Рупия, Професия, Индийски Валута, Даване
финансов план

Това е третата възможност да разрешите паричните си въпроси. Тук искаме да вметнем, че дори и да имате някакви стари задължения към институции, които към днешна дата все още не сте покрили, това никак не бива да Ви притеснява. Съществува кредит с лошо цкр, който ще Ви помогне да излезете от финансовото затъмнение лесно и бързо, без дори да полагате и кой знае какви усилия, за да се случи това…

Съветваме Ви да се насочите към Finstart, защото тази фирма ще Ви предложи супер изгодни кредитни условия. Дори и при наличието на просрочени задължения, ще успеете да се възползвате от бърз заем, който не изисква да имате поръчители, или пък да доказвате постоянен доход. От Вас се изисква просто да имате земя или имот на Ваше име, които да гарантират, че ще върнете взетата назаем сума навреме!

Ипотечен кредит при лошо ЦКР

Това че не сте успели да внасяте вноските си навреме, не значи че е късно да промените влошената си кредитна история. Никога не е късно да се отървете завинаги от паричните си проблеми, затова се доверете на Finstart и заложете на кредитите при лошо ЦКР, които се отпускат лесно, бързо и без особено изисквания към Вас.

Предимствата на подобен вид небанкови заеми са многобройни:

 • Дори и при лоша кредитна история, ще можете да кандидатствате за сума до 200 000 лв.;
 • Възможност за обединяване на всички стари задължения;
 • Плащане само на 1 месечна вноска;
 • Лесно кандидатстване и бързо одобрение;
 • Изготвяне на индивидуален погасителен план;
 • Отпускане на заема без поръчители;
 • Безплатно консултиране.

Винаги има светлина в тунела, особено ако става дума за влошеното Ви ЦКР. Не се отчайвайте – това няма никак да Ви помогне в разрешаването на утежненото Ви парично състояние. Ако се чудите как да подходите, за да изчистите проблемите си, заложете на кредитите на Finstart, които са помогнали на стотици хора да излязат от редица неприятни ситуации.

За какво се използват ипотечните кредити

Ипотечните кредити могат не само да обединят всичките Ви стари задължения. Напълно възможно е да нямате изобщо такива, а просто да искате да подобрите ежедневието си. Повечето от хората инвестират взетите заеми в промяната на дома, или в покупката на нещо, което ще допринесе за личния им комфорт:

 • Нови мебели;
 • Лек автомобил;
 • Техника;
 • Организиране на почивка и др.

Никога не се отказвайте да заживеете „на чисто“. Дори и да сте затънали до гуша в заеми, които не знаете как да изчистите, винаги помнете, че изход от ситуацията има. А той е Finstart и възможностите, които това място може да Ви предложи!

Как се кандидатства за кредит от Finstart

Можете да направите това само за няколко минути, използвайки онлайн платформата на тази фирма. Има няколко стъпки, които трябва да преминете, за да бъде разгледана молбата Ви, а и за да получите желаното одобрение. Просто изпратете искането си за кредит и изчакайте становището на консултантите. В рамките на броени часове те ще се свържат с Вас, за да уточните подробностите, също както и за да изгладите неяснотите (ако има такива). Финалната стъпка е получаване на финансите, което настъпва след подписване на първата договорна ипотека.