Как да обзаведем коридора бързо и лесно с правилните мебели

Съвременните мебели за антре, трябва да ни предложат най-вече компактност и функционалност. В модерния си вариант, те заместват скрина и тоалетката. Поради компактните размери на входното помещение, хората все повече се опитват да спестят място. Първото впечатление у гостите, се формира именно от обзавеждането в коридора. Следователно дизайнът трябва да е една от първите ви задачи, когато правите ремонт съветваме ви да погледнете тук https://www.venus.bg/коридор за да получите нужното вдъхновение.

Как да подберете правилните мебели за коридор venus

Осветление, аксесоари, интериорни детайли – всичко това е от голямо значение. Но все пак мебелите са тези, които ще ви помогнат да подредите дори и най-тесния коридор. Сред модерните предложения от venus ще намерите практични модулни комплекти, които се състоят от няколко части, съчетани перфектно. Има обаче определени изисквания за комфортния престой в коридора – гардероб за връхни дрехи, закачалки, стелажи за поставяне на ежедневни вещи, огледало, чекмеджета за различни дребни неща и разбира се място за сядане. Ясно е, че за цялото това великолепие ви е необходима по-голяма площ, така че всеки ще избере това от което наистина се нуждае. Важно е не просто да обзаведете коридора, а да го направите практичен, ергономичен и разбира се в последните модни тенденции, които ще намерите налични в магазин venus.

Шкаф за обувки

Днес ще ви представим няколко идеи за това как бързо и лесно да мебелирате антрето с помощта на venus:

  • Модулно портманто Делукс Express – по поръчка. Качествена мебел изработена от надеждни материали. Получавате удобен шкаф с плъзгаща огледална врата и три механизма за обувки;
  • Шкаф за обувки Рени – налични са два броя шкафове и рафтове, а също така и място където да седнете удобно.

В интернет магазин venus, ви очаква всичко необходимо за модерното обзавеждане на коридора. Не се колебайте да изберете нужните мебели, защото с тяхна помощ ще поставите всяка вещ – на правилното място.