Как да направим стаята на детето красива, уютна и функционална с мебелен комплект

Децата имат нужда от спокойствие и приятна атмосфера у дома за да се чувстват добре и да растат в хармония. За целта родителите трябва да предвидят помещение което да обзаведат като детска стая. Всички мебели трябва да са подходящи за възрастта на малчугана и да са подбрани с много вкус. Много по-лесно ще се справите с тази задача, ако изберете обзавеждането онлайн. Виж тук готови комплекти детско обзавеждане, които са съчетани от специалисти и ви гарантират перфектна визия и практичност. В сайта на магазин Venus.bg да очакват разнообразни модели и конфигурации.

Основни приоритети при избора на детско обзавеждане в комплект

Заобикалящата среда която организирате в детската стая, трябва да бъде удобна за използване от малчугана и да му харесва чисто визуално. Вижте тук интересните комплекти. При готовите комплекти няма защо да се тревожите понеже мебелите са изработени идентично един с друг като дизайн, цвят и материална производство. Това до голяма степен ви дава спокойствие, че интериорът ще бъде уютен и красив – подбран с вкус. Подобен вид мебелировка в комплект включва в себе си най-важните елементи без които стаята няма да е удобна. Вижте тук разнообразните конфигурации. Легло съответстващо с възрастта на детето, гардероб за дрешки, бюро, шкаф и етажерки. Има модели при които е включен и скрин, който е много удобен и практичен стига да имате пространство за него. Вижте тук вариантите Venus.bg препоръчва следния нов модел. Комплект детско обзавеждане Класик К 962 – 90/200 – Дъб суров/Бяло гладко – вижте тук подробности:

детско обзавеждане
  • „Класик К 962“ е модулна конфигурация за обзавеждане на детска стая;
  • Обзавеждането включва две легла с ниши, чекмеджета и повдигащ механизъм с амортисьори, разкриващи подматрачно пространство за багаж;
  • Леглата може да се използват с еднолицев матрак 90/200 см;
  • Трикрилен гардероб с огледало, чекмедже, лост и рафтове;
  • Шкаф с четири вратички и две чекмеджета;
  • За изработката на модела се използва ПДЧ, в цветовете: дъб суров/бяло гладко.

Комплект който настанява спокойно две деца. Помислено върху това мебелите да са добре издържани и достатъчно функционални. Вижте тук и други подобни модели.

Предимства на мебелите изработени от ПДЧ

В последните години производителите  затвърдиха използването на материали като ПДЧ и MDF плоскости. Практиката показа, че те са достатъчно здрави и надеждни, а мебелите изработени от тях висококачествени. В интериора на детската стая търсим най-вече безопасността, а тези материали я гарантират. Важно тяхно предимство е факта, че се почистват много лесно само чрез забърсване с кърпа. Важен критерии когато избирате мебели. Красиво стои финалното гланцирано покритие при ламинираната версия на ПДЧ-то. Такъв вид артикули изглеждат луксозно и стилно. Вижте тук актуалните оферти.