Какви опции ни предлагат модерните мебели за спалня?

Семействата, пред които стои задачата да обзаведат спалнята си сигурно се чувстват леко объркани от различните предложения, които срещат. Съвременното мебелно производство е напреднало неимоверно много и в момента най харесвани от потребителите са спалните комплекти с матрак. Това е лесен и ефикасен начин да декорирате стаята, без да давате много пари и да отделяте от свободното си време. Мебели Венус са ви приготвили огромно разнообразие от модели, които ще ви създадат различни удобства, когато си почивате или прекарвате свободно време у дома.

Знаем ли от какви мебели имаме нужда в спалнята?

Да обзаведете дома си красиво и практично не е никак трудно, стига да се ръководите от потребностите на вашето семейство. Ако изберете да инвестирате в модерен спален комплект с матрак, ще установите колко много удобства ви носи той. Артикулите в комплекта са познати на всички, но хората рядко се замислят в детайли, каква е ролята на всеки елемент. Важно е да решите, колко голямо легло ви е необходимо, дали стандартно двойно или малко по-голямо.

Към него винаги се прибавят две нощни шкафчета от различните му страни, които придават повече чар на обстановката и правят зоната много по-удобна. Специално внимание отделете и на гардероба, тъй като в него ще съхранявате дрехите си и той трябва да е достатъчно практичен. Моделите с плъзгащи врати са предпочитани заради своята елегантност и функционалност. Наличието на матрак към целия комплект за спалня е перфектно допълнение, защото чрез него ще се настаните веднага, без да ви липсва абсолютно нищо. От магазин Венус искате да ви предложат малко информация за един конкретен модел. Спален комплект Сити 7022 с матрак – 160/200 см, Черно шагрен / Бяло гладко:

спално обзавеждане
  • „сити 7022“ включва легло с матрак, табла и повдигащ амортисьорен механизъм, разкриващ голяма ракла за съхранение на багаж;
  • две нощни шкафчета и гардероб с две плъзгащи врати;
  • нощните шкафчета са с вградено RGB LED осветление с дистанционно управление, чрез което може да избирате от многобройните цветове, за да създадете приятна за отмора обстановка;
  • комплектът с матрак може да бъде допълнен от подходящ скрин със същото цветово решение („Скрин City 3013“ с четири чекмеджета).

Красив, модерен и най-вече на изключително разумна цена комплект. Обзавеждането с включен матрак ви позволява да разположите мебелите в стаята и да се настанете веднага.

Необходимо ли е да имаме голямо огледало в спалнята?

Това е стаята, в която се преобличате и приготвяте за излизане, затова наличието на удобно огледало е препоръчително. Много често то се монтира върху вратите на гардероба и така не заема излишно място. Разгледайте артикулите, при които то е налично и обърнете внимание, колко по-красиви и елегантни са те в сравнение с класическите. Купувайки гардероб с огледала спестявате средства и имате нещо практично и необходимо.