Как да изберем модерен ъглов диван

Интериорът на жилището трябва да отразява нашето разбиране за естетика и комфорт, за да се чувстваме удобно когато си почиваме и сме си вкъщи. Това особено важи за холното пространство в което цялото семейство прекарва свободното си време. Меката мебел е най-важният елемент от обзавеждането на тази стая и модерният venus.bg ъглов диван е най-правилното решение за обзавеждане. В онлайн магазините ви очаква голямо разнообразие от модели и възможности. Изработката трябва да бъде от качествени и здрави материали, което ще бъде предпоставка да използвате артикула дълго и безпроблемно.

Какви правила да спазим когато търсим нов ъглов диван

За да открием подходящата мебел е правилно да се съобразим с размерите на нашето жилище. Съвременните ъглови  дивани се изработват в най-различни размери, което ще ви помогне по-лесно да намерите подходящ. Измерете свободното пространство и преценете кой от моделите ще се побере най-хармонично и ще подхожда на интериора. След това трябва да определите в какъв стил и цвят да бъде новата мебел. Опитайте се да съчетаете ъгловия диван с останалите мебели в стаята и с цветовете които преобладават. Голяма част от моделите имат разтегателен механизъм и ви препоръчваме да купите точно такъв вариант. Той ще ви послужи винаги когато имате нужда от допълнително място за сън. Venus.bg препоръчва следния модел. Ъглов диван Неапол с функция сън:

холов ъгъл неапол
  • Модел „Неапол“ е чудесен избор за обзавеждането на хол или всекидневна;
  • Той се състои от две отделни части: триместен с функция сън и двуместен, който може да се ползва като лежанка под формата на ъглов диван;
  • Възглавници за сядане са от дунапрен с дебелина 10 см., а тези за облягане са с цип, с пълнеж от дунапрен и силиконов пух.

Стилен и практичен модел, който ще ви настани перфектно и ще направи обстановката красива и уютна.

Какъв цвят да изберем за тапицерията

Сами може да определите цвета на тапицерията, така че развихрете фантазията си. Единият вариант е да направите обстановката по семпла, изберете неутрален тон, който лесно ще се съчетае в интериора който сте избрали. Бежово, кафяво, тоновете на сивото и други подобни са много подходящи за скандинавски стил обзавеждане. В случай, че искате ъгловият диван да се откроява може да заложите на някакъв ярък цвят, но много внимателно и да бъде такъв който ви харесва наистина много и няма да ви омръзне да го гледате дълго време. Ако предпочитате този вариант ви препоръчваме цвят бордо, зелено, синьо или керемидено. Направете хола си модерен и удобен купувайки нова мебел онлайн.