Какви модулни системи за кухня ви очакват в каталога на Мебели Арена

Много мебелни фирми предлагат обзавеждане чрез своите сайтове. Това наистина е интересна концепция, тъй като клиента е доста улеснен и много бързо може да се запознае с новостите, които се предлагат в съответната категория продукти. Мебели Арена бг е добре познат сайт на българските потребители, които държат да получат не само отлични цени за новата си мебелировка, но и безупречно качество. Без компромиси, без излишни нерви и без да се налага да напускате пределите на дома сега имате шанса да изберете нова модулна кухня, с която да замените старото и вече износено обзавеждане. Кои са най-интересните и продавани модулни системи от категорията предстои да разкрием в днешното четиво.

Модулна система кухня Елит – обзаведете с внимание и стил

Избора на качествено обзавеждане не е лесна работа. Когато желанието ви е да изразите и реализирате своите желания то определено имате на разположение не само възможността да си осигурите ефективност, но и да си гарантирате оптимален комфорт, съобразен с вкуса ви.

Личната изява при обзавеждането на кухнята наистина може да се окаже в основата на това да заложите на този тип модулна система. Елит е уникално решение, което се характеризира с:

  • Използване на висококачествени материали;
  • Предвидени са регулируеми крачета, които да настроят височината на модулните шкафчета по ваше желание;
  • Използвани са цветове бордо и бяло гланц, които отлично се съчетават и внасят неповторима естетика в пространството;
  • Затварящите се механизми са с плавно и безшумно боравене, което ги прави изключително удобни;
  • За повече ефирност са предвидени и стъклени витрини.

Можете да съчетаете елементите така, че напълно да ви доставят нужното удобство и шик в кухнята.

Модули за кухня Елинор

модулна кухня

Една впечатляваща и леко агресивна серия, с която можете да моделирате своята готварска зона. Интересно е, че за разлика от масово използваните светли и неутрални тонове тук се забелязва една друга алтернатива, а именно за използване на цветовете черно лак и лилаво лак. Това тъмно съчетание имайте предвид, че е доста специфично и се препоръчва за по-просторни пространства.

Елинор би била ефективна за вашия интериор, поради това, че:

  • Разполага с множество разнообразни модули;
  • Елементите могат да се съчетаят и конфигурират по ваша идея;
  • Цената на системата е изключително достъпна;
  • Вложени са надеждни и износоустойчиви материали;
  • Качеството е гарантирано и клиента получава гаранция от 24 месеца.

Ако и вие търсите идеалното решение за своята кухня посетете Мебели Арена бг и изберете варианта, който напълно да покрие изискванията ви.