Какво обзавеждане да изберем за модерната кухня?

Ако е настъпил моментът да правите ремонт в дома си и искате в кухнята да стане удобна и модерна, ще са ви необходими качествени шкафове и малко време да ги подберете правилно. Мебели ВЕНУС препоръчват готовите конфигурации, защото с тяхна помощ ще постигнете перфектна визия на любимото помещение и ще може да го използвате възможно най-скоро. В момента обзавеждането за тази част от дома изглежда като една обща конструкция, съдържаща всички необходими шкафове.

Кой модел шкафове за кухня ще ни създадат най-голям комфорт?

В последните години най-популярни станаха модулните комбинации за обзавеждане на кухня. Те се състоят от горни и долни шкафове, термоплот и термогръб. Благодарение на това имате достатъчно пространство да подреждате домакинските си принадлежности, както и да подготвяте хранителните продукти за готвене. Всеки шкаф играе определена роля, а електроуредите могат да бъдат прибрани в специално изработени за целта модули. Модерното обзавеждане за кухня ви осигурява всякакви удобства, също и перфектна визия на интериора.

Може да изберете шкафове в най-различни цветове, според личните си предпочитания или според преобладаващата гама в помещението. Важно е да знаете, че долните шкафове служат за съхранение на по-тежки и обемни неща, докато горните са декоративни и могат да бъдат с открити рафтове, витрини със стъклени вратички и други. Проверка дали избраното обзавеждане има механизми за плавно и безшумно отваряне и затваряне на вратичките. От каталога на магазин Венус имате възможност да поръчате следния актуален модел. Кухня Сити 9111 Сатен/Орех адмирал/Венге 132+140+240 см:

кухня
  • готова кухня „Сити 9111“ с цели термоплотове;
  • шкафовете имат механизми за плавно затваряне на вратите;
  • при наличие на комин, врата и др. е подходяща е за стандартен прав и ъглов монтаж (няма ъглови шкафове);
  • 2 броя горен кухненски шкаф с една вратичка;
  • 3 броя горен кухненски шкаф с две хоризонтални врати.

Удобно и функционално обзавеждане, което може да се поръча през интернет платформата на достъпна цена.

Защо да изберем ъглов дизайн за обзавеждането на кухнята?

Много са потребителите, които залагат на този вид разположение на мебелите. Когато шкафовете са поставени в ъглова форма имате много по-бърз и лесен достъп до всички неща, които ползвате по време на готвене. По този начин се справяте много по-експедитивно със задачите и имате достатъчно време да си починете след уморителния ден. Тук се разчита на възможността да се използва работният триъгълник, в който мивката, печката и хладилника са максимално близко поставени един до друг.