Защо да инвестираме в ново и модерно обзавеждане за кухнята?

Ако ви предстои по-голям ремонт и искате да промените изцяло обзавеждането на дома си, ви препоръчваме да започнете от кухненската зона, която е по-сложна за оборудване. Това основно се дължи на нейната важност за семейството и на това, че всичко трябва да е много прецизно подбрано, тъй като ще ви служи дълго време. В каталога на venus.bg ще намерите много интересни и оригинални готови комплекти. Те са с модерен и красив дизайн, практични и функционални, за да направят жилището ви по елегантно и функционално.

Каква е разликата между готовите комбинации и модулното оборудване?

Търговците ви дават два варианта да изберете ново обзавеждане за кухнята. Може да поръчате готов комплект, комбиниран от професионалисти или да изберете отделни модули. При втория вариант сами избирате, какви и колко на брой шкафове да вземете. Тук трябва да направите много точни измервания.

Преценете, колко неща имате за съхранение и си осигурете нужните функционални мебели. Модерното обзавеждане позволява да допълните с механизми за плавно отваряне и затваряне. Те са важни, за да не тракат и скърцат вратичките, когато ги ползвате. Ако купувате отделни модули, те пак може да са изработени в една продуктова серия. Обърнете внимание и на цветовете и стила, за да създадете приятна атмосфера, която да ви харесва и с удоволствие да прекарвате време в кухнята.

Готовите комплекти са завършени и при тях получавате още термоплот и термогръб. Всички нужни шкафове и такива за вграждане на уредите. От вас се иска да изберете дизайн и да вземете точни мерки на стаята, в която ще разположите обзавеждането. Предлагаме ви подробности за един от моделите на Venus.bg. Готова кухня с остров Сити 968 – МДФ Цимент мат/Дъб натурал – с цели термоплотове, плавно затваряне:

  • готова кухня с остров Сити 968“- предложение с цели термоплотове и остров;
  • шкафовете имат механизми за плавно затваряне на вратите;
  • 2 бр. БФ-Цимент мат-06-48 – Колонен шкаф с четири врати, подходящ за вградени фурна и микровълнова фурна;
  • БФ-Цимент мат-06-50 – Колонен кухненски шкаф за вграден хладилник;
  • 2 бр. БФ-Цимент мат-06-48 – Колонен шкаф с четири врати, подходящ за вградени фурна и микровълнова фурна.

Чудесна възможност бързо и лесно да оформите кухнята по ваш вкус.

Да поръчаме ли новите мебели онлайн?

Много по-удобно е да се пазарува обзавеждане през интернет платформите, тъй като модерните търговци дават много голямо разнообразие от възможности. Освен високо качествено обзавеждане, което ще ви служи дълго време, получавате и допълнителни промоции и отстъпки, за да се насладите на по-луксозни артикули, които ще създадат уют и стил във всяко жилище.