Как да изберем подходящи полилеи за хола и спалнята

Избирането на подходящо основно осветление е особено важно затова да се чувстваме комфортно и уютно когато сме си вкъщи. Много хора пренебрегват и не отдават нужното значение на това какъв вид осветителни тела ще купят, но когато започнете да ги използвате със сигурност ще стане ясно дали сте се справили добре с избора. Все по-лесно откриваме подходящи полилеи онлайн. Препоръчително е да се доверите на доказан търговец като Atg.bg, защото ще имате наистина богат избор и гарантирано качествени артикули. Днес ще се фокусираме върху осветлението на всекидневната и спалнята, защото то се откроява и визията му трябва да бъде на ниво.

На какво да отдадем значение когато избираме полилеи онлайн

Ако в момента изграждате проекта на ел. инсталацията имате шанс да обмислите по-внимателно въпроса за това къде ще монтирате осветителните тела. Голяма част от потребителите предпочитат да изберат един основен полилей, който да поставят в центъра на помещението. Това решение е подходящо за по-скромните като квадратура стаи. Онлайн може да откриете най-разнообразни варианти, дизайни и размери. Ако холът ви е по-голям тогава поставете различни допълнителни лампи, които да подпомогнат полилея и така да имате нужната светлина. Препоръчваме ви да обърнете внимание на следните детайли:

полилей
  • Размерът – полилей може да поставите над трапезната маса, в холната част и в спалнята. В зависимост от големината на помещението изберете онлайн подходящ модел, който ще изглежда балансирано и хармонично;
  • Изберете достатъчно силна светлина – ако осветлението в дадена зона не е достатъчно има опасност да навредите на зрението си. Когато купувате крушки специалистите ще ви препоръчат топло бялата светлина;
  • Таванът трябва да е висок – в каталога на онлайн магазин Atg.bg може да разгледате различни варианти с красиви декорации, но винаги трябва да се съобразите с височината на тавана.

Преценете внимателно дизайнът който ви допада, защото този тип осветителни тела имат за цел да акцентират помещението и да го направят по-красиво. За разлика от плафоните и пенделите, полилеите които ще намерите онлайн са изработени със сложен луксозен дизайн, като целта им е да се забелязват веднага.

Защо да изберем модерен полилей от интернет магазин

Напоследък онлайн търговците предлагат много богато разнообразие от модели и то на водещи брандове, което винаги е в полза на потребителя. Без да губите от времето си може бързо да се сдобиете с мечтаните осветителни тела, които ще бъдат с висококачествена изработка необходимата гаранция и перфектни параметри. Подробно може да се запознаете с характеристиките в каталога на магазина и да прецените кой вариант е удачен за вашето жилище.