Предимства и ползи от кухненския ъгъл

В стаята, която изпълнява функцията на трапезария, сме свикнали да виждаме маса и столове. От миналото има една мебел, която прави силно впечатление дори днес, със своята практичност и полезно за дома. Това е кухненски ъгъл, който в част от семействата замества столовете и предоставя повече удобство, по време на хранене или някакъв друг вид почивка. Виж повече модерни артикули в онлайн магазин Венус. За всеки ще бъде много по-удобно да има комфортна мебел в кухненската зона, където да изпие кафето си на спокойствие или да се усамоти при нужда.

Защо да изберете кухненски ъгъл – вижте повече подробности за моделите

В зависимост от мястото, което обзавеждате, ще се спрете на размер, който ще бъде подходящ за кухнята ви. Основното, за тази мебели е, че се поставя обикновено в ъгловото пространство, като не заема много място, и оползотворява перфектно капацитета на помещението. Имате възможност да се облягате удобно, тапицериите са качествени и лесни за почистване, предвид мястото на което ще бъдат поставени. Конструкцията е максимално здрава, така че да издържи на ежедневното натоварване, различните механизми за разтягане биха могли да превърнат бързо дивана в удобно легло. Вижте повече, за различните възможности в каталога на Венус. Така, ще имате още една стая, в която да си почивате и да каните с удоволствие гости.

Трапезен ъгъл

Трапезен ъгъл Вики с функция сън – Вижте повече за характеристиките на модела:

  • Моделът е намален на 455 лв;
  • Красив и удобен, предлага се с функция „Сън“;
  • Кухненски ъгъл, който чудесно ще се впише в интериора на всяка трапезария;
  • С устойчива конструкция, гарантираща здравина и запазване за дълъг експлоатационен период;
  • Конфигурация от диван с подматрак, малък диван с ракла и ъглова част. Вижте повече и от другите модели на Венус.

Зоната ви за хранене, ще придобие съвсем нов облик, благодарение на тази практична и красива мебел. Когато търсите ново обзавеждане, винаги предпочитайте функционалността, комфорта и стилния външен вид.