Можем ли да разрешим проблемите със секс

Интимността е чудесен начин да изразим любовта си към някого. Тя е естественото развитие на връзката между мъж и жена, но в много случаи сексът бива използван и като средство за манипулация… Често пъти не можем да видим обективно как точно стоят нещата във връзката ни, защото сме силно повлияни от вълнуващия секс, който ни е накарал и да оглупеем. Мислим си, че всичко е розово, защото преживяванията в кревата са със същите нюанси, но отношенията ни с партньора може и да не са чак толкова пълноценни, колкото ни се струва…

Секс след скандал  

жена

Казват, че проблемите не се оправят в леглото, но тъкмо там те се проявяват най-осезаемо. Ако през деня общуването с половинката Ви е на задоволително ниво, е напълно възможно да изпитате разочарование, когато сте вече в семейното ложе. Напрежението се покачва сякаш за секунди, защото един от двамата (или и двамата) не изпитва никакво желание за секс. Какво да правим в такива случаи?

Бъдете хитри и „накажете“ партньора си с финес

Вижте LHS – cvetita мнения и се удивете от силата на природата, която за пореден път ни очарова с нейните уникални творения! LHS е добавка, която е създадена на база изцяло билкова формула, която едновременно ще засили желанието Ви за секс, подобрявайки и представянето Ви по време на полов акт. Потушете всеки един скандал с половинката, „наказвайки“ го по подобаващ начин, а именно с разтърсващ секс, който ще запомни за доста дълго време. С помощта на LHS, всеки един от участниците в половия акт ще може да:

  • Прояви потенциала си докрай;
  • Демонстрира всичко, на което е способен;
  • Бъде в готовност дълго време (за мъжете);
  • Се радва на силно желание и висока потентност;
  • Достави голямо удоволствие на партньора си.

Влезте в роля

Ако имате някакви недоразумения с половинката, винаги можете да ги разрешите като влезете в различни секс роли: полицай и виновен; лекар и пациент; учител и ученик и много други. Така ще сложите проблема на леглото (наместо на масата), разрешавайки го по възможно най-приятния и незабравим начин! Опитайте това и ще се учудите на успехите, които ще пожънете. Включете и LHS в играта!