Спални комплекти от Лени Стил – интериорен съблазън за ценители

Не са малко хората, които определят спалнята като най-важната стая в жилището. Нейният принос за приятното ни ежедневие е точно такъв, какъвто навярно си мислите и вие – огромен! Освен за сън и за следобедна дрямка през уикенда, използваме спалното помещение и за много още други цели, като например за гледане на телевизия, за четене на книга, да послушаме музика в компанията на спокойствието и др. За да го обособите по безкомпромисен начин, вижте повече тук: https://mebelilenistyle.com/.

Какви са тенденциите при спалното обзавеждането за 2021/2022

Нека предположим, че много скоро ще ви се наложи да отидете до магазина и да изберете нови мебели за спалнята. Откъде смятате да започнете и каква ще е фокусна точка, върху която да се фокусирате? Тук би било добре да споменем преимуществата на готовите спални комплекти, които се определят като функционално и изгодно решение за търсещите добър баланс межди цена и качество. А какви са тенденциите при този вид мебели, ще разберем в следващите редове:

  • Меки и топли нюанси за разпускащ престой и изпълващо сетивата уединение. Няма никакво съмнение, че именно спалнята задава „тона“ на нашето ежедневие. Ако там ни очакват красота и удобства, нима ще има някакви пречки да си починем пълноценно? Точно затова си струва да заложим на спален комплект, който е решен в нежни и „спокойни“ светове, оказващи релаксиращ ефект върху нас;
  • Вълнуваща игра на текстури. Не сте почитатели на скучните и твърде класически решения, с които по никакъв начин не излизат от „коловоза“? Правилното решение за вас в този случай е комбинирането на различни по вид материали в комплекта за спалня, като по този начин се постига интересна обстановка и леко еклектично звучене, но не и твърде натрапчиво – гланц и мат, текстил и кожа, памук и сатен, дърво и пластмаса и др.
  • Модерно настроение със спалния комплект. Експериментите се ползват с приоритет в случая, така че давайте смело и не се притеснявайте да правите нещата нестандартно. Харесвате техно стила? Защо не го комбинирате с класически мебели… Вниманието ви е насочено и към индустриалните решение, но пък не искате да отказвате и от винтидж очарованието, което определено прави нещата различни! Дилемите не са никак малко, но съвременният интериор ни дава „правото“ да действаме свободно, да сме новатори;
  • Спалня, която е пропита със свежест. Ако желанието ви е сутрин да се будите насред светли и носещи добро настроение нюанси, изберете спален комплект в точно тази гама – бяло, жълто, мента, розово, синьо и други свежи цветове, които прилягат на вечно търсещия удоволствията от живота човек;
  • Кожен лукс на първа линия. Спалните комплекти, при които леглото е от кожа, са винаги актуални. Така е било преди, ще бъде и занапред… Доста от нас предпочитат именно този тип интериорни решения – различните и ултра стилните. В случай, че и вашите интереси и симпатии клонят в тази посока, заложете без колебания на кожените мебели за помещението за сън;
  • Класическо изящество за хората с деликатен вкус. Въздишате по прелестно обзаведени домове в миналото, когато детайлната изработка е била задължително условие? Вече можете да внесете частица от миналите епохи, когато класическата красота е имала коренно различно значение. Тук става дума за богатство от орнаментика и детайли, кадифени материи, светли и изисквани цветове,  пастелна нежност, френски шик и деликатно акцентно осветление, което да подчертае мебелния комплект.

Търсите не просто удобства в спалнята, а истински интериорен съблазън? Със спалните комплекти на Лени Стил ще го постигнете и то много лесно. Защото всяко едно предложение в магазина ще промени дома ви със съдействието на комфорта и модните тенденции, от които няма как да се абстрахираме.

На кои цветове да заложим

Изборът на цветове за спалния комплект е относителен. Защото всеки един от нас има различно усещане за нюансите, което придава абстрактен смисъл на селекцията. Тенденциите обаче сочат следното – лилавото и бялото (поотделно и в комбинация) са топ тренд, а класическото бежово и кафяво все още се котират добре. Какъв избор ще направите вие? Ваш ред е да решите!