Кой е най-добрият метод да поддържаме матраците чисти?

Във всяко жилище има поне една спалня. В нея задължително присъства вещ като матрака, която трябва да бъде подбрана в зависимост от личните ви предпочитания за комфорт. Тя е дългосрочна инвестиция и не е никак евтина, затова и грижата към нея трябва да бъде правилна. За целта ви препоръчваме периодично да избирате професионално пране на матраци, защото това е най-сигурният начин артикулът да бъде дезинфекциран и здравословен. Това ще ви гарантира спокойствие по време на сън и ще запази тъканите по-дълго време като нови.

Какво ви предлагат фирмите за пране на матраци?

Вече има разнообразни професионалисти, които се справят много добре с почистването на различни видове материи. Подобни компании са обучили добре персонала си, използват качествени и безопасни препарати и разполагат със скъпи и функционални машини. Ако държите на това домът ви да бъде чист и да обитавате една приятна атмосфера, прането на матрака трябва да бъде приоритет за вас. От CleanDirect ви препоръчват да се доверите на доказани специалисти за почистване, защото:

  • няма да повредят повърхността и вътрешността на артикула – прави се предварителен тест, чрез който да се определи степента на замърсяване и начинът, по който ще бъде почистено. Няма защо да се тревожите, че нещо може да се повреди, тъй като се използват специализирани устройства и препарати, специално разработени за подобно детайлно пране;
  • не губите от времето си – няма да загубите никакво свободно време, защото почистването става във вашия дом и не се налага да носите никъде матрака;
  • цената е достъпна за всеки – сумата, която ще платите не е висока, като се има предвид колко прецизно ще бъде извършено почистването от двете страни на артикула. Не си заслужава да купувате сами препарати и да се мъчите да хигиенизирате, след като не сте наясно как точно става това.

След като всичко бъде щателно почистено, повърхността се обработва със специален натурален спрей, който предотвратява натрупването и развитието на болестотворни акари.

Защо е важно редовното почистване?

Спокойният и здравословен сън е това, което ви зарежда с енергия за предстоящия ден. Спалнята трябва да бъде приятна и подредена, с добре подбрани мебели и най-вече чиста и организирана. Прането на тъканите трябва да бъде основна задача, защото по време на сън сте в пряк контакт с тях. Не говорим само за спалното бельо, но и за матрака. Ако изберете професионалните услуги на почистващите компании няма да се налага сами да извършвате прането. Инвестирайте в комфорта на вас и семейството ви, за да направите жилището си още по уютно.