Газовите котли Bosch – с какво са по-добри

Ако и тази зима пропуснахте момента за подновяване на уреда за отопление и отново имате силно главоболие от високите сметки за електрическа енергия то ето, че днес имаме интересно предложение. Независимо от това, че сме в края на зимния сезон можем да кажем, че именно сега е подходящото време за избиране на отоплителен уред, с който перспективно да помислим за следващата зима. Оказва се, че отоплението на газ е сред водещите идеи, за които сте си мислили от доста време насам. А факта, че и вашето жилище е газифицирано идва да покаже една много добра възможност за постигане на оптимални резултати и висока ефективност. Днес ще представим газови котли bosch. Тъй като за да се отоплявате с га е нужно котле то не е без значение и на кой бранд ще се доверите. Не са малко водещите представители, които предлагат на вниманието ни уреди с високи стойности и качествени характеристики. Но от основаната пре 1886 година в Щутгард марка имат с какво да ни провокират.

Bosch – с високоефективни решения за битовото отопление

Със сигурност отоплението е сред основните пера, за които едно домакинства харчи не малко средства. Газовите котли Bosch са водещи не само от гледна точна на високата си технология и иновации, които внедряват, но също така и спрямо това, че са изключително високоефективни и сигурни решения, на които можете да поверите дълги години отоплението на своя дом.

Като всеки газов котел и моделите на Bosch се изработват с три основни елемента:

Газов кондензен котел Bosch
 • Горелка;
 • Електроника;
 • Топлообменник.

До тук нищо особено, нали! Но всъщност преимуществата, които дават газовите котли на Bosch са в това, че тук се акцентира на високите технологии. опциите за монтиране при тези котли са за стена или подово позициониране, което дава възможност на клиентите да намерят своята най-добра алтернатива за удобен и надежден монтаж.  Спецификациите на котлите на газ са изцяло съобразени с тенденциите на пазара както и персоналните потребности а клиентите.

Бранда предоставя газови котли с различна мощност както и опция за осигуряване на топла вода за битови нужди. Сред положителните показатели на кондензните котли Bosch е и факта, че те са съвместими и със соларни системи както и вече изградени инсталации с подово отопление или парно с радиатори.

Отличителните белези на газовите котли Bosch

Изумителни дизайнерски решения ни представят от вековната компания Bosch. Газовите котли са невероятно иновативни и могат да се приложат както в малки апартаменти така и в многофамилни къщи. Те са перфектните решения, с които можете да захранвате до 16 уреда, което е истински прогрес  при изработката на газови котли.

Когато решите да инвестирате в газов котел Bosch вие не само получавате самия уред. Всяко едно от предложенията разполага с:

 • Комплект за димоотводната система;
 • Предпазни клапани, циркулационна помпа;
 • Топлообменник;
 • Газова горелка.

Котлите на немската марка са едни от най-лесните за обслужване, тъй като настройването на температурата се извършва с удобен контролер. По-новите модели на газовите котли Bosch разполагат с подобрена технологична система за онлайн настройване дори, когато не сте у дома си.

Сред останалите водещи приоритети, от които ще можете да се възползвате, купувайки котел на газ от марката Bosch са:

 • Високоефективен уред;
 • Невероятно тих, независимо от това къде ще бъде монтиран и инсталиран;
 • Отлична топлопроводимост, благодарение на вложените алуминиеви сплави;
 • Перфектно регулиране на желаната температура.

Ако търсите оптимален, икономичен и изгоден уред то решението, от което се нуждаете ви очаква в онлайн магазин BalakanEnergy.BG. Газта към настоящия момент е от неизчерпаемите енергийни източници, който се предлага на най-ниска цена. Време е да оптимизирате разходите за отопление така, че сега е момента да се възползвате от най-добрите газови котли.