Лесно ли е да изберем Hi-Fi тонколони

Преди да поръчате модерна техника за дома си трябва да се запознаете с това какво представлява тя и как ще направи ежедневието ви по-качествено. Hi – Fi е висок стандарт на  произвеждане на звук или изображение. Определено този тип системи се отличават от болшинството предлагани артикули. Модерни и качествени hi fi тонколони в наличност ви очакват в сайта на Proaudio.bg. Тук ще откриете професионални системи, които са дело на фирми специализирани единствено и само в производството на такава техника. Не правете грешката да поръчвате от обикновените модели предлагани на масовия пазар. В онлайн магазина винаги се поддържа наличност от моделите и поръчката ще бъде при вас в най-кратък срок.

Как да изберем най-добрите тонколони

Подходящата система до голяма степен зависи от множество променливи характеристики. Обикновено повече от един модел който е в наличност ще удовлетвори вашите изисквания и ще покрива търсените параметри. Препоръчваме ви когато избирате подобна техника да се съобразите с размера на стаята, с каква сила искате да слушате, каква сума сте склонни да заплатите и разбира се размерът на hi fi тонколоните. Проверете и за наличност при търговеца. Щом започнете да разглеждате моделите в наличност се съобразете със следните изисквания:

кантон тонколона
  • Добра чувствителност – тя прави звука изключително динамичен, различен при всеки обем на помещението;
  • Дизайн – благодарение на него и в зависимост от начина по който hi-fi тонколоните се разполагат в помещението, ще бъде осигурен пространствен звук;
  • Мощност – това е способността на високоговорителя да поддържа силата на звука в определено ниво;
  • Стабилна конструкция – важен показател когато става въпрос за подова система.

Не пропускайте да прецените от какъв източник ще получавате звука. Възможностите са наистина разнообразни – CD плейър, радио, телевизия, интернет, iPod. Разгледайте представените в наличност hi-fi тонколони от Proaudio.bg оценете всички параметри и поръчайте качествена система на достъпна цена.

Какви са различните варианти

Не е проблем да използвате 100-ватов усилвател с 200-ватови hi-fi тонколони. Добре е да имате предвид, че по-големите обикновено имат много по добро качество на звука. В случая те възпроизвеждат баса много по-добре сравнение с по-малките. Ако към системата има повече приемници качеството на звука ще е по-ниско, в този случай е добре да купите усилвател със стерео. Моделът който ви препоръчваме в средния ценови клас е – Canton AR-800 с вграден „Dolby Atmos“. Може да бъде добавен към вече съществуваща домашна система или като самостоятелен говорител за стена. Ето и един наличен модел от високия ценови клас – Професионална  hi fi тонколона Canton Chrono SL 596.2 DC. Серия Chrono на Canton предлага високо качество на звука, елегантен дизайн и нововъведения. Преценете отделните параметри и поръчайте най-доброто за вас.