Как да изглеждате красива и уверена въпреки едрата си фигура

Чудите ли се каква е тайната на онези жени, които не са се родили с перфектна фигура и въпреки това привличат вниманието на околните с очарованието и излъчването си? По-едрите дами, за които няколкото килограма над нормалното не са повод да бъдат лишени от внимание и комплименти си имат своите малки тайни и точно днес ще разкрием онези, които винаги работят безотказно. Да изглеждаш стилно, уверено и изпълнена с енергия не е присъщо за високите над 170 см. слаби жени. Въпреки пухкавите извивки в някои от проблемните зони днес все повече дами могат да извлекат най-доброто от своите макси размери. Ето как!

Ролята на облеклото

По дрехите посрещат – по ума изпращат! Е, и в този случай тази българска поговорка си има своето значение. Характерно за дамите с едри фигури е, че не е задължително да будят съжаление заради теглото, което носят със себе си. едрите дами не винаги са „дебели и тромави“, което е ясна заявка, ме в желанието си да изглеждат безупречно те търсят стилни и модерни решения да подчертаят своята чувственост, сексапил и излъчване. С макси мода – montecervinobg.com, магазина за супер стилни и удобни облекла нещата намират своя естествен начин да подобрят самочувствието и външния ви вид.

мода за едри дами

Да оцениш собственото  си АЗ. Това е мисията на италианската марка, която вече радва и българските почитателки на макси модата. А това бъдете сигурни, че ще направи впечатление на околните. Monte Cervino не се опитва да прикрива недостатъците на едрите дами, а напротив да извлече ефекта от така наречения дефект. Интересни и доста актуални са тенденциите и стратегиите, които предлагат дизайнерите на компанията за облекла, които нямат нищо общо с онова, което сте свикнали да носите, защото:

  • Макси моделите от Monte Cervino са изтънчени и модерни;
  • Те са цветни и свежи;
  • Гарантират самочувствие и добро настроение;
  • Удобството е от първостепенна важност;
  • Многообразие от дизайнерски линии, които нямат нищо общо с развлечените облекла, носени от всяка втора дама с по-пищни форми.

С дънките, клиновете, роклите, туниките от  Monte Cervino всеки ден ще се наслаждавате на движението и нежността на материите, обгръщащи тялото ви. Лятна прохлада  и нежна топлина през зимата предлагат облеклата, изработени специално за вашето тяло. Избери дрехи за твоите извивки и подчертай предимствата на своето тяло. Само така ще се почувстваш като истинска жена. Макси мода Monte Cervino е предназначена а дами, които желаят да изглеждат прекрасно, независимо дали отиват на работа, на среща, на пазара или на разходка в парка.