Как да наемете каяк за един невероятен воден тур

Водните спортове са любими на много хора. Те са решение, което ще ви помогне да избягате от ежедневните занимания и да се насладите на една продуктивна умора. Със затоплянето на времето природата предлага множество възможности за забавления на открито, а гребането на каяк е преживяване, което наистина ще ви зареди с много положителни емоции и енергия. Каяка е едноместна лодка за гребане в различни водоеми. Подходяща е за използване от малки и големи почитатели на този тип водни спортове и напоследък се превръща в много приятно занимание за онези, които търсят начин да оползотворят почивните си дни. Ако не разполагате с личен каяк то тук https://reflipteam.com/kayak/ имате шанса да се запознаете отблизо с гребането, да получите професионални уроци и да наемете лодка на достъпна цена.

Какво е каяк

Гребането като спортно занимание е изключително полезно за изграждане на мускулатурата. Натоварването, което ще получите от гребане поне един час се равнява на цял ден престой във фитнеса. Така, че една много интересна алтернатива да поспортувате и да се тонизирате е именно чрез гребането на каяк. Но какво всъщност представлява този тип лодка.

Каякът е вид плавателен съд, който се отличава с тесния си дизайн. Обикновено е едноместен, но спортните модели за гребане могат да бъдат изработени така, че да се използват едновременно от двама или повече души. За оптимално удобство и стабилност на тялото при гребане отличителните характеристики на каяците са:

 • Наличие на удобна седалка;
 • Стабилна облегалка;
 • Гребло;
 • Рул, който е характерен за морските съдове, при които гребците се нуждаят от допълнително навигиране и насочване на лодката в желана посока.

Това са мини плавателни съдове, които обикновено се изработват от карбон, стъклопласт, иновативни материали с висока устойчивост и издръжливост. Безопасни са и гарантират на спортуващите максимално удобство и контрол върху плавателното средство.

Къде у нас можете да гребете с каяк

гребане

Дестинациите за турове с каяк у нас не са малко. Клуп по рафтинг Рефлип предлага на почитателите на водните спортове отлични живописни места, където можете да се насладите на неповторимо изживяване. Най-предпочитаните райони за гребане са:

 • Азовир Панчарево;
 • Язовир Студен кладенец;
 • Река Струма;
 • Азовир Голям Беглик;
 • Огняново;
 • Река Арда;
 • Река Искър;
 • Черно море.

Ако искате да се възползвате от хубавото време и да прекарате един незабравим уикенд с професионалния екип на Рефлип можете да се впуснете в това невероятно приключение. Това, което е нужно да носите е добро настроение и сухи дрехи, а всичко останало ще ви бъде осигурено от клуба по рафтинг спускания и гребане.

За повече информация относно услугата можете да посетите сайта, където ще отриете подробности относно датите за организиране на турове, цени и списък с необходимото за едно уникално преживяване. Доведете и приятели за да бъде още по-забавно и незабравимо.

Изненадайте любим човек с ваучер – подарък

Едно все по интересна услуга, която предоставят от Рефлип е ваучер – подарък, с който да изненадате любим човек, приятел или колега. Ако водните спортове са любими на празнуващия, на когото желаете да подарите това приключение, но все не намира време и средства да се наслади на този воден спорт то ето, че сега е момента да вземете нещата в свои ръце.

Гребане можете да заявите във ваучера и да изберете трасе от списъка с предложния в сайта на Рефлип. Туровете са специално подбрани така, че да са съобразени с опита и възможностите на почитателите на гребането. Подарете магия, удоволствие и различни емоции с ваучер, който наистина ще се оцени.

Хубавото при този тип спортно гребане е това, че:

 • Можете да се насладите на живописна природа;
 • Разполагате с професионални водачи инструктори;
 • Избирате различни места за гребане.

С Рефлип е истинско удоволствие да се отдадете на енто неповторимо изживяване.