Лесно ли е да изберем модерен нов матрак с перфектни характеристики

На който му се е налагало да търся нов матрак със сигурност знае, че това не е много лесна задача. Рядко купуваме подобна вещ и затова знаем малко за нейните характеристики. С годините артикулите се променят доста и е нужно наново да получим така важната информация. Виж тук различни модели и се запознай с техните преимущества. Онлайн магазин Venus.bg се грижи за това да получавате най-доброто на най-достъпна цена. Не пропускайте да подмените навреме стария модел с нов, защото това пряко касае вашето здраве и добро настроение.

Двулицевите матраци – търсени и предпочитани продукти

Както споменахме подобна покупка не се прави много често и точно затова клиентите избират да инвестират в най-доброто което мога да открия в момента на пазара. Вижте тук различните варианти и се запознайте с техните параметри. Двулицевите матраци са прекрасно решение, ако искате дълги години да се наслаждавате на качествен и здравословен сън. Те са изработени прецизно и детайлно от най-добрите материали. Вижте тук различните пълнежи, които съставляват артикула – пружини бонел или покет, различни видове пяна, дунапрен, полиуретан и други. Двулицевите модели имат дълъг експлоатационен живот, тъй като могат да бъдат използвани от всичките си страни. Вижте тук примерен модел към който може да насочите вниманието си. Двулицев матрак Орто Релакс:

двулицев матрак
 • Двулицев матрак „Орто Релакс“  е с ядро от висококачествена еластична пяна, мемори пяна и силиконова вата;
 • Той ще приеме извивките на тялото и гарантира необходимото ниво на комфорт за един спокоен сън;
 • Моделът притежава анатомични свойства, предоставящи стабилна опора, правилна стойка по време на сън и релаксация на мускулите;
 • За изработката на „Орто Релакс“ са използвани висококачествени материали, устойчиви на натоварване;
 • Матракът е обвит в калъф с луксозна плетена дамаска и антибактериална обработка;
 • Ядро от профилирана пяна с висока плътност и еластичност;
 • Мемори пяна – вижте тук подробности за материала;
 • Памучна и вълнена вата.

Перфектен вариант, който ви предлага много комфорт по време на сън и се грижа за вашето здраве.

Какво е важно да знаем когато избираме нов модел

Има няколко важни неща с които трябва да се съобразите когато търсите качествен и комфортен матрак. Вижте тук подробности:

 • Размерът на рамката на леглото – непременно трябва да спазите този критерий, за да използвате безпроблемно придобивката;
 • Спалнята ви за еднолицев или за двулицев модел е подходяща;
 • Цената – съобразете се със семейния бюджет.

Изборът в каталога на интернет магазина е изключително разнообразен, така че имате възможност да се запознаете с различни варианти. Вижте тук моделите и не изпускайте шанса да се възползвате от актуалните оферти.