Кападокия е едно прекрасно място, до което все по-често хората избират да се докоснат за своята почивка. И това съвсем не е случайно, тъй като района разполага с невероятно приказни пейзажи. Феномените на вулканична скала със странни форми и различни размери, невероятни каньони и красиви долини ще ви накарат да се чувствате като на друга планета. Нещото, което буди най-голямо възхищение, е това, че са създадени от самата природа. Балон с горещ въздух, езда или състезание с велосипеди в такъв необикновен район ще ви остави с незабравими спомени за цял живот.

Екскурзии Кападокия

Екскурзии до Кападокия от Руал Травел 

От туристическа агенция Руал Травел имат доста интересни оферти за почивки до това прекрасно място. Онлайн можете да се запознаете по-подробно с всички предложения. Ето ги и тях:

  1. Кападокия-Анкара-Истанбул – подобно предложение ви дава възможността да прекарате по малко време и в трите дестинации. Ще разполагате с екскурзовод, който ще ви спести излишно лутане и ще ви даде интересна информация за всички места, които ще посетите.
  2. Ескишехир-Коня-Кападокия-Анкара от Варна – удобно тръгване от град Варна и разглеждане на феноменални места. Това е едно от страхотните предложения на агенцията, на което със сигурност трябва да се обърне внимание. Пътуването е с автобус, като ще имате възможността да преминете през новия висящ мост Явуз Селим Султан, чиято дължина е с внушителните 1875 метра. При тръгването си автобуса минава през Добрич, Варна и Бургас.
  3. С директен полет от София за 4 дни – ако предпочитате удобството на пътуване със самолет, то това би било най-подходящата оферта за вас. Ще имате избор между различни хотели в местността и ще можете да се отдадете изцяло на културата на това магично място.
  4. С директен полет от София за 5 дни – в случай че мислите, че 4 дни няма да ви стигнат, или просто разполагате с по-дълга отпуска, която не искате да прекарате у дома, то съвсем спокойно можете да изберете този вариант. Така ще се насладите на едно страхотно бягство от реалността.
  5. С директен полет от Варна за 4 дни – можете да предпочетете тръгване от прекрасното ни море, тъй като Варна също разполага с удобно летище. 

Руал Травел определено са помислили за удобни опции за всеки. Можете спокойно да разгледате техните предложения и да изберете най-удачното за вас.

Защо да изберем Кападокия за нашата екскурзия

Това място определено е уникално и се различава от повечето места, които хората избират за тяхната почивка. Тук има множество християнски църкви и манастири, които ще ви оставят без думи. Кападокия заслужено влиза и в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Подарете си обиколка на този музей на открито с подобна незабравима почивка.