Нова година в Дубай – неповторимо ново изживяване за двама

Човек винаги е устремен към нови предизвикателства. Да преоткривате чудесата на света  е копнеж, който е лесно реализируем. Как ли? Просто си поставете за цел да посетите някои интересни места, които наистина ще ви заредят с неповторими емоции и настроение. Впечатляващи и приказни места има по света и те са в очакване да им се насладите максимално. Има моменти, в които с основание искаме да се почувстваме по-различно. Къде ще посрещнете например новата година? Не остава много и наистина след два месеца ще отворим шампанското  и ще си пожелаем следващото ново начало да бъде осеяно само с хубави моменти и преживявания. Нова година в дубай за двама – звучи фантастично, романтично и приказно, нали! Време е да ви запознаем отблизо с тази екзотична дестинация, която наистина ще ви омагьоса.

Дубай – град с традиции, футуризъм и иновативност

Има места по света, които са компилации от традиции, култура, космополизъм, иновации. Именно едно такова неповторимо място е Дубай. Не малко българи избират дестинацията за посрещане на Нова година в арабския град, тъй като тук през цялата година е лято, което е една неповторима възможност да се насладите на шампанското по бански костюм и да посрещнете годината на топлите златисти плажове.

А града освен неповторимо място, в което можете да се потопите в лукс, екзотика и тайнството на културата на мюсюлманите е едно прекрасно кътче, в което да се усамотите с любимия човек. Да избягате от лудницата на ежедневния битовизъм и да се откъснете поне за малко от щуротиите на децата  е новия заряд в една връзка, то която тя се нуждае – не мислите ли.

Дуабай

Освен да се насладите на това спокойствие обаче Дубай предлага и не малко места, които си заслужава да посетите, защото едва ли бихте прекарали целия седем дневен престой в хотелската стая. Несъмнено дори почитателите на по-дългите почивки ще осъзнаят, че наистина няма как за такъв период да успеете да висите всичко, което метрополиса предлага. Но пък можете да започнете с едни от най-значимите забележителности като:

  • Рамката;
  • Пеещите фонтани;
  • Огромния МОЛ Дубай, в който ще откриете новогодишни подаръци за близките си и можете да посетите едни от най- големите закрити аквариуми;
  • Дубайския исторически музей, в който ви очакват восъчни фигури, разказващи историята на града;
  • Дубай Марина – квартала на бъдещето, в който ще видите зашеметяващи сгради, обвити в блясък и лукс.

Какво по-добро място то Дубай за посрещане на Нова година за двама. Изберете exoticholiday.bg и се насладете на вдъхновяващо романтично преживяване.