Фокус към основните елементи в удобната баня

Ако и на вас ви предстои да вземете конкретно решение относно оборудването на банята то сте попаднали на правилното място. Днес Мебели Арена ще ни представят трите си основни продукта, които имат съществен принос за подобряване на санитарната стая и превръщането ѝ в уютен кът за лична хигиена. Независимо, че не стоите с часове в банята то е решаващо да сте оптимално отговорни към обстановката така, че тя да  се грижи за вашия комфорт.

Умивалник и плот

умивални с плот

Това е една много интересна комбинация, която съчетава в себе си изисканата визия и усещането за стил и изтънченост. Ролята на плота е да ви осигури повече удобство при ползване на умивалника, а освен това е и средство, с което дискретно прикривате комуналните връзки с водата и канализацията.

Повечето домакинства са склонни да изберат вместо плот шкаф, в който мивката буквално бива вградена. Разбира се, това е способ, който осигурява и пространство за подредба на различни козметични принадлежности. Решението дали да бъде плот или шкаф зависи до голяма степен от личната ви нагласа като все пак се търси удобство.

Душ параван

За да бъде елегантно разграничена зоната за къпане от тази на тоалетната е нужно да изберете такива душ решения, които да намалят мокренето на целия под. именно параваните тук се оказват много ефективни, тъй като освен, че ви позволяват да се изкъпете удобно и спокойно те и гарантират сухота в зоната за ползване на тоалетна.

Душ параваните могат да бъдат:

  • Прави;
  • Ъглови;
  • Регулируеми;
  • С прозрачни или матирани стъкла.

Вградени конзоли за тоалетна

За да направите тоалетната зона по-дискретна и стилна не залагайте на стандартните казанчета. Модерния начин е чрез използването на вградена конзола, от която се вижда само бутона за пускане на вода. Модулите са ефективни и определено спестяват не малко площ, а това е наистина момент, който би провокирал всеки клиент да помисли дали пък именно това не е идеалното решение за подобряване пространството в малката баня.

Още функционални идеи ви очакват в продуктовия каталог на магазин Мебели Арена.