Колко е важно да изберем подходяща мека мебел

Ако си зададете въпроса какво ни кара да усещаме релакс у дома сигурно ще разберете, че това е интериорът, който сте подбрали. Правилното обзавеждане и красивите комбинации ни отпускат и дават онзи домашен уют от който се нуждаем, за да си отпочинем и да се презаредим с нови сили. От всички неща които избираме за дома си най-важна е може би меката мебел, защото тя се използва активно всеки ден и трябва да носи необходимия комфорт. Онлайн магазин Венус се е погрижила да ви представя богата палитра от модели, които са изработени качествено и се отличават с непринуден стил и елегантност.

Кое прави холовите гарнитури предпочитани

През последните години повечето хора избират да обзаведат дневната с някои от разновидностите на съвременните дивани. Препоръчваме ви обаче да организирате къта за почивка като изберете подходяща холова гарнитура. Тук инвестицията е малко по-голяма, но си заслужава защото получавате няколко различни артикула, които комбинирани ви носят така търсения уют и комфорт. Тези комбинации се състоят от различни по размер модели мека мебел, като обикновено това са диван двойка и тройка. Понякога е включен и фотьойл, който още повече раздвижва обстановката. Измерете внимателно свободното пространство и ако то го позволява не се колебайте да направите подобна покупка. Венус предлага да се запознаете с един от най-харесваните комплекти мека мебел. Холова гарнитура с функция сън и ракла NEVA – сив:

холова гарнитура
  • Мека мебел „NEVA“ е изработена с луксозна дамаска и здрава конструкция от дърво;
  • Пълнеж от високоеластична пенополиуретанова пяна в комбинация с мебелна вата и тапицерски колани, осигуряват максимални мекота и комфорт;
  • Комплектът включва два дивана тройка с „функция сън, с ракла под седалището и един фотьойл. Диваните са с декоративни възглавнички;
  • По желание може да закупите още един фотьойл.

Удобното съчетание със сигурност ще ви допадне, защото пространството за настаняване е доста и когато ви идват гости ще им предоставите изключително изживяване. Времето прекарано в хола ще бъде приятно, благодарение на избраната мека мебел.

 Как да определим правилния цвят

До голяма степен обстановката се определя от цветовите комбинации които избираме. Колкото по-приятни са те за окото, толкова по-добре ще се чувстваме в съответното помещение. За всекидневната ви препоръчваме да откриете мека мебел която е в универсален стилен цвят който ще бъде актуален в следващите няколко години. Различните вариации на бежовото, кафявото, сивото и кремавото винаги ще стоят добре и по-лесно ще се съчетаят с останалите елементи в стаята. Отделете необходимото време да разгледате всички предложения и ще сте сигурни, че поръчвате това което ви допада най-много.