Тенденции при моделите шкафове за баня

Ако сте решили да правите ремонт на баня или на каквото и да е било помещение вкъщи знаете колко е трудно да изберете правилните мебели. Един от най- съществените избори за една баня са шкафовете, тъй като са едни от главните определящи компоненти в една зона за хигиена. За да създадем идеалната атмосфера и банята да не изглежда прекалено студена и скучна можем да разчитаме именно на тези мебели, с които да и вдъхнем живот, индивидуалност и уникалност. Шкаф за баня Арена е каталога, от който и вие можете да изберете едни от най-добрите и с доказан рейтинг интериорни решения.

Нисък шкаф за баня – отличителни белези

Това е най-често избираният модел шкаф в днешно време. Техните качества се дължат основно на това, че са:

  • Перфектни за монтаж на мивка;
  • Идеални са като място за съхранение на препарати, хавлии и други видове принадлежности;
  • Моделите са ефективни и надеждни, тъй като са изработени от висококачествена дървесина, устойчива на директен сблъсък с влагата;
  • Предлагат се в разнообразна палитра от цветове;
  • Прикриват дискретно тръбите за водата и канализацията.

Модел окачен на стена – спестете пространство

Този вид шкаф е избиран за това, че е компактен, но същевременно с това е и много практичен. Най-често се използва за съхранение на четки или пасти за зъби, но в тях може да сложите каквито и да е продукти за лична хигиена или козметика. Окачените шкафчета са избирани от хора които не разполагат с голямо пространство в своето мокро помещение.

Отличават се с креативния си дизайн и често биват оприличавани на колони от където идва едно от най-широкоразпространеното им наименование. За оптимално удобство повечето модели се предлагат с полупрозрачна или огледална вратичка. Съществен акцент при модела е тяхната достъпна цена.

Мини шкафове

шкаф

Ако сте посещавали наскоро магазин за избирате мебели за вашата баня вероятно сте се натъкнали на изложени примери за мини шкафове за баня. Те наистина са очарователни и скромните им пропорции са причина все повече клиенти да и предпочитат заради тяхната безупречна адаптация в малки санитарни площи.

Интересно при тези варианти за обзавеждане е това, че се предлагат под различни форми и вариации като:

  • Ъглови стенни шкафчета;
  • Етажерки;
  • Мини високи скринове;
  • Полици и рафтове за стене монтаж и други.

С колекцията на магазин Арена не просто ще обзаведете стилно зоната за хигиена, а ще я направите много по-удобна и приятна, благодарение на многообразните възможности, които ще откриете в сайта.