Какъв шкаф за обувки да изберем за модерното жилище?

Ако желаете да промените интериора в дома си и да го направите модерен и практичен, трябва да започнете от коридора. Не винаги се обръща достатъчно внимание на входното пространство, а то е важно за доброто ви настроение, защото е първото нещо което виждате щом се приберете. Тук ще обърнем повече внимание на една конкретна мебел, а именно шкафът за обувки. Този артикул трябва да присъства задължително. За да изберете подходящ и модерен ви препоръчваме да разгледате сайта на venus.bg. Моделите са много разнообразни, затова внимателно преценете личните си предпочитания и съобразете покупката с останалите мебели, които присъстват в антрето.

Кой модел шкаф за обувки ще е подходящ?

Когато искате да постигнете по-интересна визия на помещението ви предлагаме да изберете шкаф за обувки изработен от съвременни материали. Те позволяват артикулът да бъде в най-различни цветове и да има гланцирано покритие, което го прави изключително луксозен и стилен.

В момента най-актуални са белите модели, защото отварят пространството и правят зоната приветлива и светла. Преценете колко обувки ще съхранявате в шкафа и се спрете на подходящ размер, който ще ги побере. Моделите могат да бъдат класически с падащи вратички, тип пейка, вертикални с огледало или с вратички и рафтове.

Тук е важно да прецените лично на вас коя форма на дизайн ще ви хареса и ще ви бъде удобна за използване. От магазин Venus.bg предлагат – Въртяща етажерка Геномакс – Бяла:

  • модел „Геномакс“ е снабдена с въртящ се механизъм;
  • шест рафта от едната страна и огледало от другата страна;
  • моделът е подходящ за антре, коридор или офис;
  • материалът за изработка е ПДЧ в бяло цвят.

Мебел, която перфектно ще се впиша в съвременното жилище и ще създаде търсенето удобство.

Как да се грижим правилно за шкафа за обувки?

Това е единствената мебел в жилището, която има досег с външната мръсотия и влага. За да използвате по-дълго покупката си, трябва да я пазите и да я почиствате редовно. Това, че шкафът е изработен от модерни материали го прави лесен за поддръжка, защото те са устойчиви на влага и замърсявания. Важно е периодично да забърсвате с леко влажна кърпа и да почиствате обувките си, преди да ги приберете.

Спазвайте необходимата хигиена и няма да имате никакви проблеми занапред. Може да разгледате офертите в онлайн магазина и да изберете подходящ артикул, който в момента е на промоционална цена. Променете интериора на антрето и създайте гостоприемна обстановка още от входа.