Съществуват ли уреди за качествена домашна фотоепилация

Признайте си, че вече се обърквате от безкрайното четене на информация в Интернет, касаеща избирането на добър фотоепилатор. Като едни от най-иновативните методи за дълготрайно решаване на проблема с космите по тялото наистина все повече дами осъзнават, че това е инвестиция, която е добре да направят.  Въпросите, които възникват обаче са доста и те не се свеждат само до това кои са най-добри като цени, а дали качеството на епилацията отговаря на вашите очаквания. В салоните и дерматологичните центрове вече се използват ново поколение лазерни епилатори, но съзнавайки, че всяка една процедура е изключително скъпа то има защо всяка пета жена да се насочва към уреди за качествена фотоепилация, които да ползва в домашни условия. Днес ще представим едни от най-добрите, които се ползват с доверието на потребителите.

Фотоепилаторите, които печелят приза за най-ефективни

За да се определи един фотоепилатор като качествен е добре да се предвидят някои важни особености като:

  • Какъв е най-светлия тон оцветяване на окосмяването, на който би бил ефективен;
  • Колко процедури са необходими до видим ефект;
  • За какъв цвят кожа са подходящи;
  • Ефективни ли са при наличие на тен;
  • Какъв бюджет определяте за покупка на фотоепилатор;
  • Какви зони от тялото могат да бъдат третирани – крака, подмишници, интим, лице, за цяло тяло;
  • Професионални резултати ли търсите или разреждане на окосмяването.

Отговорите на тези въпроси биха осигурили яснота по отношение на това кои фотоепилатори са качествени и могат да повлияят на типа на вашето окосмяване. Имайте предвид, че не всички варианти, които се предлагат на пазара са с гарантирана ефективност в зависимост от цвета на косъмчетата както и тена на кожата ви.

А за да не ви губим времето ще представим моделите, които са наистина доказано ефективни на база проведено проучване сред клиенти с различен тип окосмяване както и цвят на кожата:

  • PHILIPS Lumea
Philips Lumea

Специализирани и подходящи за домашна употреба тези фотоепилатори наистина дават удивителни резултати още след първия сеанс. Над 90 % от клиентите, закупили такъв качествен фотоепилатор отчитат инвестицията като правилна. Удовлетвореността се дължи на това, че окосмяването значително намалява, а ефекта е оптимално дълготраен. Недостатъка на този тип фотоепилатори е, че не се препоръчва да бъдат използвани през лятото, поради риск от алергии поради ултравиолетовите слънчеви лъчи;

  • Lescolton

Уред за фотоепилация и подмладяване в разнообразни варианти предлага производителя. Те са малко по-слаби като ефект и за оптимални резултати е нужно време. Предвид достъпната им цена обаче не е малък процента но клиентите, които също са удовлетворени от тяхното ползване;

  • Фотепилатор Silk’n Infinity

Отличават се с минималистичните си размери и възможността да ги ползвате навсякъде.