Защо домакинствата избират абонаментна услуга за почистване

Ежедневието ни е доста натоварено. Много домакини си признават, че не успяват да се  справят с организиране и изпълнение на домашните си задължения поради липса на време. Ангажиментите в службата, както и тези с децата обхващат голям процент от ежедневните занимания и реално не остава кой знае колко свободно време за почистване на жилището. А всъщност се оказва, че наистина е решаващо човек да подходи отговорно и съвестно към уюта, чистотата и дезинфекцията на жилището си, тъй като само така може да се осигури една здравословна и приятна среда за живот. Имаме решение, което ще ви помогне не само да поддържате апартамента си безупречно чист, но същевременно с това да освободите и малко време за себе си. Знаете ли, че не са малко фирмите, които предлагат абонаментно почистване на домове? Струва си да се запознаете с тази услуга, защото само така ще се възползвате от това жилището ви винаги да блести и да ухае приятно.

Професионални почистващи услуги – защо абонамент

Еднократното основно почистване, а също така изпирането на период от шест месеца на мокета и килимите не е достатъчно за да потвърдите, че дома ви наистина е чист, нали! Онези от вас, които са използвали дори еднократно експертната услуга с наемане на професионални чистачи са наясно, че качеството на чистота и крайния ефект наистина нямат аналог. А защо да не се възползвате от абонамент, който всъщност предлагат почти всички почистващи фирми? По този начин си осигурявате поддържане на перфектна чистота и безупречен комфорт без да си мърдате пръста за това.

Много от вас вероятно се питат какво реално представлява тази абонаментна услуга и сега ще ви разкрием едни от основните ползи на нейното прилагане, защото освен за дома не са малко и предприемачите, които също прилагат абонаментната методика за да поддържат офиси, търговски обекти и други  в изрядна чистота. Абонамента на практика означава, че се изготвя график за периодично почистване на съответния обект, но не само това е важно.

Професионално почистване на дома

Когато изберете използването на услугата абонаментно почистване имате на разположение възможността за:

 • Създаване на индивидуален график за посещение;
 • Фиксиране на услуги, които са в състояние да поддържат чистотата и комфорта в помещенията;
 • Периодично почистване на определени зони;
 • График за периодично измиване на прозорци, пране на мека мебел и подови настилки.

Освен това, когато имате абонамент, с фиксирани услуги, които да бъдат провеждани на определен интервал от време това, което получавате е не само комплексна услуга, а и много разумна цена. Не е случайно, че все повече административни офиси са склонни да използват такива абонаментни почистващи услуги, тъй като действително идеята е да се осигури правилна поддръжка, гарантирана приятна атмосфера и здравословна среда.

А за да блести дома ви от чистота не е необходимо да отделяте ежедневно част от свободното си време в чистене, защото докато свършите с единия край на стаята то е дошъл момента да започнете отново. А едно просторно жилище от стотина квадрата изисква особено внимание и усилия за да бъде винаги изрядно свежо. За да си спестите подобни ангажименти е време да се запознаете с абонаментните услуги, които предлагат от Мистър Клийн. Ето част от тях за да можете да оцените ползите, които ще получите от използване на професионалната почистваща услуга с абонамент:

 • Периодично изпиране на мека мебел;
 • Пране на килими и мокети;
 • Измиване на прозорци и витрини;
 • Цялостно и основно почистване на бани и тоалетно;
 • Почистване на кухни и уреди (фурни, котлони, хладилник);
 • Подреждане на килери и мазета;
 • Почистване на фуги;
 • Детайлно почистване на спални помещения и други.

Запознайте се още сега с работата на екипа на Мистър Клийн и създайте вашия график за абонаментно почистване на дома.